Close

Ismert arcokkal bővül a Laller Racing Team

ismertarcokkalbovulalaller 1

A bugaci nyitófordulóval nemsokára elrajtol a 2020-as Magyar Tereprali bajnokság, amelyre természetesen a Laller Racing Dakar Team is nagy erőkkel készül. Az új szezonhoz új arcok is dukálnak, az elmúlt héten ugyanis Sárosi Brúnó és Lajos Gyula „Luigi” személyében két új versenyző is csatlakozott Horváth Lajos „Laller” csapatához.

Mindkét pilóta neve ismerősen csenghet a hazai autó/motorsport kedvelők körében, hiszen míg Sárosi Brúnó az OXXO Racing Team csapatfőnökeként ért el nemzetközi szinten is jelentős sikereket, addig Luigi ralikrosszban nyert számos bajnoki címet. Noha egyiküknek sem újdonság az off road motorozás, mégis szakágváltókat tisztelhetünk a személyükben. Az új kaland okairól, a motivációról és a célokról Sárosi Brúnó mesélt:

„25 éve endúrózok, mindig hatalmas szerelem volt a motorozás. Luigi idén nem fog tudni teljes szezont a volán mögött teljesíteni, de mindenképp szeretne folyamatosan versenyezni, és mivel tőle sem idegen a műfaj, így feldobta az ötletet, mi lenne, ha terepraliznánk? Egyből igent mondtam, mert Magyarországon nagyon kevés helyen lehet szervezetten motorozni, így most itt vagyunk, és készülünk az első TR szezonunkra. Fontos motiváció volt az is, hogy egy szervezett bajnokságban indulunk, ahol, ha esik, ha fúj, menni kell. Számomra ez azért lényeges szempont, mert a sok utazás miatt nagyon kevés időm van mozogni, így viszont rá leszek, leszünk kényszerítve.

Ami ismeretlen nekünk, az a navigáció, én magam a tájékozódásban sosem voltam erős. Lallernél jó helyen leszünk, hiszen régóta ismerjük egymást, és biztos vagyok benne, hogy navigációban is sokat tudunk majd tanulni tőle. Az alapcélunk, hogy húzzuk a gázt és jól érezzük magunkat, de ha már a pályán vagyunk, igyekezni fogunk minden tőlünk telhetőt megtenni a jó szereplésért. Ehhez Kuba Ricsi (OKR) biztosít számunkra két KTM 450 EXC-t a versenyekre, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk neki.” – nyilatkozta Sárosi Brúnó, aki civilben az OXXO Racing Team csapatfőnökeként Sebestyén Péter gyorsasági motorversenyzőt terelgeti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top