Close

Bereczki Dávid és Kecskés Tamás megkezdik MiniMoto-s szereplésüket

aaaa1a1a11
 
Bereczki Dávid és Kecskés Tamás számára komoly megmérettetés következik, a hétvégén ugyanis elrajtol a CIV MiniMoto bajnokság Olaszországban.  Tamásnak nem lesz ismeretlen a kihívás, ellenben Bereczki Dávid első szezonját kezdi meg az RXP – Sic58 Squadra Corse Junior Teammel. 
 
A fiatalok néhány héttel ezelőtt már egy előtanulmány keretében megfordultak a bajnokság nyitófutamának helyszínén, Franciacortán. Az ott elért remek eredmények nem csak a felkészülésüket segítették, de önbizalmat is adtak nekik a további folytatáshoz.  Bereczki Dávid még újoncnak számít csapatában, ennek ellenére bízik a jó eredményben, elmondása szerint a középmezőnybe várja magát az első MiniMoto bajnokin. Ezért mindent el is követett az ifjú titán, az elmúlt napokban szinte minden idejét motoron töltötte. A teljesség igénye nélkül húzta a gázt a kecskeméti gokart pályán, bójázott a Kakucs-ringen, csoportos technikai felkészítésen vett részt a Hungaroringen. 
 
Kecskés Tamás szintén sokat dolgozott a bajnoki nyitány előtt, és már alig várja, hogy a nyeregbe pattanhasson. Termes edzésekkel és motorozással igyekezett magát minél jobb formába hozni, de egyértelmű elvárásokat nem fogalmazott meg a hétvégével kapcsolatban a Simoncelli csapat pilótája. A bajnokság népes lesz, valamint nagyon erős, így a folyamatos fejlődés a legfontosabb irányelv az idei szezonban. Ám mivel versenyzőkről beszélünk, a kisördög folyamatosan ott motoszkál a fiatalokban, így Tamás számára is fontos az eredmény, csapattársához hasonlóan ő is a középmezőnybe várja magát. 
 
Franciacortán péntektől felbőgnek a motorok, és a magyar fiúk megkezdik a szereplésüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top