Close

Fémlemezfedések az építészetben 2018

fenmlemezfedesek 2018

A Prefa Hungária Kft. idén is meghirdette pályázatát, amely szerint 2018. március 23-ig várják gyakorló építészek és az építészhallgatók jelentkezését fémlemez burkolatok alkalmazásainak bemutatásával. A pályázat egyszerűen és gyorsan, online felületen nyújtható be, lebonyolítója a Build-Communication Kft.

Ismét keresik a figyelemre méltó, PREFA innovatív alumínium tető- és homlokzati panelek felhasználásával megvalósult készült izgalmas projektet, akár a megvalósítás előtti fázisában, akár a megvalósult állapotban vannak. Várják a minőségi fémlemezfedések és burkolatok bemutatásra alkalmas pályaműveket, legyen szó műemlék épületről vagy modern környezetben megjelenő felhasználásról. A pályázat célja bemutatni, hogy a minőségi fémlemezfedés és -burkolat esztétikussága, megmunkálhatósága és műszaki jellemzői miatt nem szab határt a tervezői fantáziának, vagyis alkalmazásával akár a legkülönlegesebb építészeti elképzelések is megvalósíthatóak.

Egy pályázat, két kategória
Az A. kategóriában építészek PREFA anyaggal fedett – burkolt, megvalósult épületek (középületek, lakóházak, műemlék épületek), vagy PREFA termék falhasználásával készült építési engedéllyel rendelkező tervek (középületek, lakóházak, műemlék épületek) és dokumentáció benyújtásával pályázhatnak.
A B. kategória építészhallgatók egyéni vagy csoportos ötlet/tervpályázata, ahol a hallgató az általa választott bármilyen középületen, vagy lakóépületen (minimum 4 lakásos társasház) PREFA termékek alkalmazását mutatja be.
A pályázat beadási határideje: 2018. március 23. 00:00.
A részletes pályázati kiírása és a pályázat beadása:www.prefapalyazat.hu

A 2018. évi pályázat Bíráló Bizottsága

  • Erő Zoltán, okl. építészmérnök, vezető tervező
  • Ráday Mihály, elnök, Budapesti Városvédő Egyesület
  • Eltér István, a Magyar Építész Kamara elnökségi tagja
  • Horváth Sándor, egyetemi adjunktus, Budapesti Műszaki Egyetem Épületszerkezeti Tanszék
  • Nemere Judit, építőmérnök, cégvezető, PREFA Hungária Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top