Close

Leonardo DiCaprio a gorillák védelméről szóló dokumentumfilmen dolgozott

Los Angeles, 2014. október 22., szerda (MTI) – Leonardo DiCaprio executive produceri feladatot vállalat egy Netflix számára készült gorillás dokumentumfilmben – közölte a The Hollywood Reporter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A Virunga című film Orlando von Einsiedel rendezésében arra a küzdelemre hívja fel a figyelmet, amelyet vadőrök folytatnak vadorzókkal a veszélyeztetett gorillák megvédelmezésére a Kongói Demokratikus Köztársaság területén fekvő Virunga Nemzeti Parkban.
A dokumentumfilmet egyidejűleg mutatják be november 7-én a Netflix internetes műsorszóró programjában, valamint New York-i és Los Angeles-i filmszínházakban. 
„Az olyan filmek, mint a Virunga ablakot nyitnak a világ hihetetlen kulturális és természeti sokféleségére, bemutatják, hogy milyen erők próbálják ezeket elpusztítani, és hogyan küzdenek azért emberek, hogy megvédjék” – jelentette ki DiCaprio, aki Appian Way produkciós cégén keresztül kapcsolódott bele a munkába.
A színész úgy fogalmazott: a Netflixszel való közös munka ezen a filmen izgalmas lehetőséget nyújtott arra, hogy a nézőket tájékoztassák és érdeklődésüket felkeltsék a téma iránt.
 
MTI 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top