Ring Magazin

Péntek, 2020. Április 3.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Kultúra Film Filmhét - Tévéfilm készült Kodolányi Földindulásából

Filmhét - Tévéfilm készült Kodolányi Földindulásából

E-mail Nyomtatás PDF
Budapest, 2014. október 19., vasárnap (MTI) - A Magyar Filmhéten mutatták be vasárnap este Pozsgai Zsolt Földindulás című, Kodolányi János drámájából készült tévéfilmjét, amelyet jövőre tűz műsorra a közmédia.
 
Az MTVA és a Crossborder Film közös produkciójaként az Ormánságban forgatott Földindulás egy ötrészes, színházi darabokat feldolgozó tévéfilmsorozat első része - mondta el a film vasárnapi vetítését követő pódiumbeszélgetésen Pozsgai Zsolt rendező.
Belénessy Csaba producer hozzátette: a Bordán Irén, Farkasinszky Edit, Koncz Gábor és Lux Ádám főszereplésével készült Földindulást 2015 tavaszán mutatja be a közmédia.


MTI 

(0 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk áprilisi száma

amiocimlap 202004 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 176 vendég böngészi

bav logo kicsi banner