Close

Hétvégén megnyitja kapuit a Mentes Feszt

mentesfeszt 1

Február 23-24. között kerül megrendezésre a Mentes Feszt, Magyarország egészségtudatos fesztiválja.

A fesztivál célkitűzése egy olyan rendezvény, ahol minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit.

A rendezvényen megtaláljuk a „mentes” irányzatok legnevesebb szereplőit. Előadók között szerepel például Oltványi Zsolt a Mentes Cukrászüzem tulajdonosa, Ilkó Péter táplálkozási szakértő, Iklódi Dóra
gasztroblogger és még sokan mások.
„Nagyon fontos célkitűzésünk egy olyan rendezvény szervezése, melyen minden ételallergiás megtalálja a kedvenc ételeit és a gasztronómiai újításokat újragondolva, számára kockázatmentesen fogyasztható alapanyagokból elkészítve. Két szinten, több mint 1200 négyzetméteren vonultatjuk fel a mentes irányzatok legnevesebb szereplőit” – mondta Oltványi Zsolt szervező, a Mentes Egészségstúdió és Cukrászüzem tulajdonosa.

A „mentes” ételek mellett tizenkét szakmai előadás, kispiac és gasztoudvar is várja az érdeklődőket.
Necz István szervező hozzátette: a Mentes Feszten külön gondoltak a családokra, ezért a Minimax által támogatott gyereksarokban foglalkozásokkal készülnek, vasárnap pedig ovis és sulis jógát is tartanak majd.
mentesfeszt 2

A gasztrofesztivál vendégei különleges jótékonysági kezdeményezésekben is részt vehetnek. A Református Szeretetszolgálat rohammentőjében a gyermekek újrahasznosított hulladékból készült plüss macikat kaphatnak, szüleik pedig megvásárolhatják az általuk készített maci formájú süteményeket, amelyekkel a szervezetet támogatják. A résztvevők találkozhatnak még a Patronus Nappali Otthon fogyatékkal élő felnőtt lakóinak kézzel készült termékeivel, valamint a belépőváltással mindenki automatikusan támogatja az SOS Gyermekfalvakat is.
Kiállítás, szakmai előadások, kispiac, gasztro udvar és megannyi érdekesség.

Mindenkit szeretettel várnak!

Időpont: 2019. Február 23-24.
Helyszín:ELTE Lágymányosi Campus Északi Tömb

Bővebb információ:
http://mentesfeszt.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top