Ring Magazin

Hétfô, 2017. November 20.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód
OTTHON

Csendes erő a kert karbantartásához

Csendes erő a kert karbantartásához

Megérkeztek Magyarországra is a STIHL kompakt akkumulátoros kéziszerszámai, hogy könnyű és csendes eszközeikkel a professzionális felhasználókon túl bárki nyugodtan tevékenykedhessen akár a délutáni szieszta alatt is a kertjében.


Ugyan még csak a tél közepén járunk, de pár hónap, és beköszönt a tavasz, az első tavaszi kertészkedés ideje, amikor mindenki igyekszik rendbe tenni a saját kertjét. A STHIL most piacra dobott legújabb COMPACT termékcsoportja még egyszerűbbé és könnyebbé teszi a kertgondozást. A márka a növekvő fogyasztói kereslet miatt döntött úgy, hogy bevezeti az új termékcsaládot, amivel az otthoni felhasználók életét szeretnék könnyebbé tenni. A COMPACT akkumulátoros rendszerbe négy eszköz: egy láncfűrész, egy szegélynyíró, egy sövénynyíró és egy fúvógép tartozik, illetve az ezekhez tartozó kiegészítők.

„A COMPACT akkumulátoros rendszereinek minden eszköze könnyen használható, csendes, ugyanakkor rendkívül hatékony, így a kedvező árfekvés garanciájával kiegészülve maximálisan kiszolgálják a kerttulajdonosok igényeit” – mondta Bakon Gábor, az Andreas STIHL Kft. ügyvezetője. Úgyhogy most már az sem lehet kifogás a kertészkedésre, hogy éppen a vasárnapi szieszta idején támad kedvünk kertészkedni, vagy éppen a család legkisebb tagja a délutáni alvását tölti. Az új eszközök olyannyira csendesek, hogy fülvédőre sincsen szükség a használatuk során. Kéziszerszámaik ideálisak a sűrűn lakott városi területek kertjeihez, illetve a hobbikertészek számára. Az eszközök innovatív kialakításával bármilyen akadályt képesek átugrani, amivel a kertben találkozhatunk.

A COMPACT termékcsalád gépeihez AK 10-es és AK 20-as lítium-ion akkumulátorok tartoznak, amelyek LED-es töltésjelzővel rendelkeznek. Mindkettő esetében a működési idő, a gépfajta, valamint a felhasználási körülmények függvényében változik a töltési idő. A hozzájuk illő AL 101 univerzális töltőkészülék a COMPACT rendszer minden tagját kiszolgálja. LED állapotjelző és tépőzáras kábelrögzítő tartozik hozzá, az egyszerű tárolás érdekében falra akasztható.

STIHL MSA 120 C-BQ – COMPACT akkumulátoros fűrész
A kompakt akkumulátoros fűrészben a STIHL legendás láncfűrésze találkozik a modern akkumulátor-technológiával. A kivételesen könnyű akkumulátoros fűrészgyors láncfeszítővel és úgynevezett QuickStopSuper láncfékkel lett szerelve, a 1/4” PM3 fűrészlánc pedig a szép vágási felületet és a jó vágásteljesítményt szavatolja. A kompakt eszköz olyannyira alacsony zajszintet bocsát ki, hogy használata során hallásvédő viselésére sincs is szükség. Az MSA 120 C-BQ azon túl, hogy kézhez álló, könnyű, ugyanakkor erőteljes. Hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy segítségével még az erős ágak és cserjék, valamint a fa építőanyagok is könnyedén vághatóak. A STIHL állítókerékkel feszíthető fűrészláncai különösen precízen dolgoznak és könnyedén haladnak a fában, tiszta vágási felületet eredményezve. A fűrészláncok kiemelkedő minőségét a STIHL erre specializálódott svájci gyára garantálja.

STIHL HSA 56 – COMPACT akkumulátoros fűrész sövénynyíró
Könnyű akkumulátoros sövénynyíró nagyon jó vágásteljesítménnyel rendelkezik, így ház körüli használata során rendkívül hatékonynak bizonyul. A kéziszerszám használata gyerekjáték, kis tömegének köszönhetően könnyedén mozgatható, vágás során minimális zajt kelt. A HSA 56 COMPACT akkumulátoros sövénynyíró kétoldalas, innovatív késrendszerrel rendelkezik, amely a pengék közé tereli az ágakat, így segítségével a sövény igény szerint alakítható.

STIHL BGA 56 – COMPACT akkumulátoros fúvógép
Legyen szó füves területek vagy a kerti utak, behajtók megtisztításáról, a STIHL COMPACT akkumulátoros fúvógépe mindenhol helyt áll. Nagy fúvóerejének köszönhetően könnyedén lehet eltávolítani vele mind az elszáradt leveleket, illetve növényi nyesedékeket, mind egyéb szennyeződéseket. Kompakt kivitelezése miatt rendkívül könnyű, jól manőverezhető, kiváló súlyelosztással rendelkezik, mindemellett azonban a COMPACT akkumulátoros rendszer többi tagjához hasonlóan csendes. Csövének hossza három fokozatban állítható egyrészről a testméret, másrészről pedig a felhasználási terület nagyságának függvényében.

STIHLFSA 56 – COMPACT akkumulátoros szegélynyíró
A STIHL COMPACT akkumulátoros szegélynyírója lendületes és precíz munkavégzést tesz lehetővé, kis tömege miatt pedig egyszerűen használható. A halk, jó súlyelosztású eszköz a teleszkópos szárnak és az állítható fogantyúnak köszönhetően könnyen testre szabható, kiváló teljesítménye pedig a legnehezebb területek nyírását is megkönnyíti. Damilfeje a talaj érintésére adagol, néhány mozdulattal utántölthető. Az akkumulátor kiesés elleni védelme és az opcionális távtartó kengyel a biztonságos munkavégzést szavatolja.

Forrás:amiotthonunk.hu

 
OTTHON

Az otthon közepe

Az otthon közepe

Az otthoni élet központja. A közös főzőcskézések, étkezések és sokszor a fontos beszélgetések színhelye. Menedé...

EGÉSZSÉG

Védjük környezetünket, hogy védjük egészségünket is!

Védjük környezetünket, hogy védjük egészségünket is!


Itt a szezon!
A táplálkozástudományi szakemberek útmutatása szerint,együnk szezonális ételeket, na de együk, ehetünk - &eacut...

Mentés

ÉLETMÓD

A teljes értékű konyha

A teljes értékű konyha


Hiánypótló mű a szakácskönyvek piacán dr. Benda Judit most megjelent könyve, amely részletes táplálkozási tanácsokk...

TÁPLÁLKOZÁS

Szigorodnak a szabályok, de nő a kínálat - válogathatunk

Szigorodnak a szabályok, de nő a kínálat - válogathatunk


Megduplázódott a biogazdák száma

Újabb kihívások elé állítják a bővülő piaci lehetőségek a biogazdál...

Mentés

OTTHON

Ahol jó lenni, ahol jó enni

Ahol jó lenni, ahol jó enni


Ennyit számít a szín – Egy konyha, három szín: melyik a legjobb?
Az egész tér jellegét megváltoztathatja egy jól kiv&aac...

Mentés

OTTHON

Mentalitásuk, eszméik, és életmódjuk is szemben áll egymással

Mentalitásuk, eszméik, és életmódjuk is szemben áll egymással


Ilyen volt az ex-First Lady, Michelle Obama konyhakertje
Hering András Család 2017. január 17. 0
Az egykori elnökfeleség a Fehér Ház kertjében ...

Mentés

TÁPLÁLKOZÁS

Ötleteljünk!

Ötleteljünk!

Hulladékként tartjuk számon az italok ásványvizek, üdítők, vagy más szénsavas és szénsav mentes innivalók műanyag...

Mentés

OTTHON

Melyiket hová? - Szigetelőanyagok sokfélesége

Melyiket hová? - Szigetelőanyagok sokfélesége

Az energiaárak és az egyre szigorodó energetikai előírásai miatt felgyorsult a régi házak utólagos hőszigetelése, mivel a fűté...

OTTHON

A világítás fortélyai

A világítás fortélyai

A világítás napjainkra egyértelműen művészet lett, fénnyel szinte átalakíthatjuk otthonunkat. Hiszen nem mindegy, hogy felfelé vagy ...

ÉLETMÓD

Fontosabb szerepet játszik a féregnyúlvány az immunrendszer működésében, mint azt korábban feltételezték

Fontosabb szerepet játszik a féregnyúlvány az immunrendszer működésében, mint azt korábban feltételezték

A féregnyúlvány fontos szerepet játszik az immunrendszerben - állítják kutatók.

OTTHON

Önálló megtakarítási tippek otthonunkban

Önálló megtakarítási tippek otthonunkban


Rezsicsökkentés – 13 hasznos tipp, hogy spóroljunk az energiával, ha sokat emlegetett "rezsicsökkentés"-nek nincsenek egetrengető hatásai.
Azzal ...

Mentés

EGÉSZSÉG

A mediterrán étrend jótékony hatással lehet az idős emberek agyának egészségére

A mediterrán étrend jótékony hatással lehet az idős emberek agyának egészségére

A mediterrán étrendet követő idős emberek agyának térfogata kevesebbet csökkent három év alatt, mint azon társaiké, akik a vizsg&...

Oldal 10 / 143

Egyenesen a csapból (X)

Legyen az akár egy pohár sima víz az intenzív otthoni testmozgás után, dúsan szénsavas víz a barátokkal elköltött vacsorához, vagy egy korty enyhén szénsavas víz a gyerekeknek – most fenségesen hűs és szűrt vizet engedhetünk poharunkba egyenesen a csapból, ízlésünknek megfelelően hűtve, enyhén vagy erősen szénsavasan. Az egyszerűen beszerelhető GROHE Blue Home vízszűrő rendszer tiszta felfrissülést kínál egyetlen gombnyomásra.

Nem kell többé nehéz csomagokat hazacipelni, mert „otthonunkban is fakadhat” tökéletes, tiszta ízű ivóvíz, ami a család és vendégek számára egyaránt élvezetet nyújt. Ám a GROHE Blue Home vizének kiváló íze csak egy a rendszer által nyújtott rengeteg előny közül.

A teljes cikk itt olvasható!

A RING arca

Hogyan indult, hova jutott el, s melyek a legfontosabb értékei?

Tisztelt Olvasóink! Kedves Barátaim!

A ringmagazin.hu értékelvű közéleti, gazdasági, kulturális portál fejlesztésén gondolkozva, fontosnak tartok egy rövid visszapillantást, annak a tisztázását, hogy honnan indultunk, hova jutottunk el és melyek azok az értékek, amelyeket a jövőben is meg kell őriznünk. Szükségesnek tartom ezt abból a megfontolásból is, hogy másoknak is lehetőséget adjak a véleményeik, javaslataik elmondására.

A teljes cikk itt olvasható! 

Csokoládé

A csokoládé - szenvedély. Szenvedély fogyasztani. Szenvedély készíteni. Szenvedély árulni is. Pelle Csilla szenvedélyből és szenvedéllyel nyitotta meg kis üzletét 14 évvel ezelőtt Szentendrén, a belvárosban. Az Édeni Édességek Boltja, ahol mindenből árad a csokiillat és a harmónia, 2017-ben másodszor nyerte el az Év üzlete rangos díjat. Gratulálunk! A tulajdonos legújabb büszkeségei a most érkezett, világhírűvé lett MAGYAR csokoládék (képeinken)

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 828 vendég böngészi

logo negyzetes goourmet