Ring Magazin

Szerda, 2018. Június 20.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Országjáró
TELEPÜLÉSEK

Hétvégén Gardenexpo!

Hétvégén Gardenexpo!

A Papp László Aréna háromnapos rendezvényen álomszép bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás és öntözéstechnikai megoldások legszélesebb választéka vár mindenkit, no és persze az A MI OTTHONUNK magazin standja kedvezményes lapvásárlási lehetőséggel. Természetesség, kényelem, időtállóság: minden feltétel adott, hogy végleg leomoljon a fal kert és nappali között! Szürreális meglepetésként itt mutatják be először a nagyközönségnek az úgynevezett lebegő bonsai fát, amely egy magyarok által fejlesztett dizájn megoldás.

Az ideális zöld oázis mindenkinek másmilyen. Van, aki szeret a virágágyásban bíbelődni, más messziről elkerüli a metszőollót, mert gyümölcsös helyett sportolási lehetőséget, a nyári sütögetések vidám helyszínét vagy pihenőövezetet képzel el a kertjében. Semmi sem kötelező, egy azonban biztos, a Gardenexpón bármilyen elképzeléshez találhatunk ötleteket.

Legyen a kert második otthonunk!
2017-ben a nehezen karbantartható fű helyett a buja kert a sztár, beton és műanyag helyett a kerti utak, kerítések legfőbb alkotóeleme a kő, a kavics és a fa. A természet-közeliséget hangsúlyozó modern kertben pedig szinte kötelező elem a csobogó és a tó!
Meghatározó irányzat idén az "ami bent, az kint" elve, vagyis a kertünknek, teraszunknak funkciójában, megjelenésében és kényelmében is a lakás belső tereit kell tükröznie. A kültéri bútorok időtállósága az esztétikum mellett elsődleges szempont. A vízálló anyagok, a magas UV-tűrő képesség, a tartósság, és a négy évszakos üzemmód különféle variációit mutatják be a gyártók a kiállításon.

Ilyet még nem láttunk!
Ámulatba ejtő meglepetésekből persze idén sem lesz hiány. A Gardenexpón mutatják be először a nagyközönségnek az úgynevezett lebegő bonsait, 2017 egyik nagy kedvencét. Az ötlet magyar szabadalom, amelyet a miniatűr fácskák iránt érzett szerelem és egy dubai felkérés hívott életre. A szürreális jelenségről és a speciális technológiáról mindent megtudhatunk a rendezvényen!
A Gardenexpo társrendezvényén, az Orchidea Ünnepen fantasztikus közelségből csodálhatjuk meg hazai és külföldi nemesítők növényeit. Öt távoli országot bemutató inspiratív kompozíciók várnak mindenkit, melyek 3500 virágzó orchideából készülnek.

Vigyázz, kész, rajt!
Hiába tágas és zöld a ház körüli terület, csak akkor lesz valódi kert, ha otthonossá tesszük. Az udvarba, teraszra életet kell lehelni, hogy igazán kellemes legyen a fák alatti időtöltés. Hogy az adottságokból kihozd a legjobbat, kreativitásra és magas fokú szakértelemre van szükség. Szerencsére mindkettőt megtalálod március 24-26. között a Gardenexpón, ahol a legjobb hazai kertszakértőkkel is találkozhatsz a 8000 négyzetméteres bemutatótérben. A rendezvényen természetesen nyerni is lehet, úgyhogy feltétlenül regisztrálj a www.gardenexpo.hu oldalon, hogy esélyed legyen hazavinni a rendezvény fődíjait, az álomszép kerti garnitúrát, a profi kerti grillt vagy az elektromos fűnyírót!

 
TELEPÜLÉSEK

A Víz világnapja a budapesti fürdőkben

A Víz világnapja a budapesti fürdőkben


Március 19-én, a Víz Világnapját megelőző vasárnap pezsdítő programok széles választéka várja korosztályt&oacut...

TELEPÜLÉSEK

Hajóhíd estek

Hajóhíd estek


Március 23-tól a Közlekedési Múzeum különleges kiállítóhelyén, a Kossuth Múzeumhajón, HajóHíd Es...

TURISZTIKA

Észak-Erdély és Kárpátalja emblematikus épületeivel bővült a Mini Magyarország makettpark

Észak-Erdély és Kárpátalja emblematikus épületeivel bővült a Mini Magyarország makettpark

Észak-Erdély és Kárpátalja emblematikus épületeinek, templomainak kicsinyített másával, köztük a munkácsi v&aa...

TURISZTIKA

Pihentető aktivitás

Pihentető aktivitás


A horgászok egyik paradicsoma a Tisza-tó
Magyarország legvonzóbb horgászterülete a Tisza-tó, évente 100 ezer
látogató keresi fel ...

Mentés

Oldal 9 / 46

Megjelent az A Mi Otthonunk júniusi száma

amio 201806 resize 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 407 vendég böngészi

bav logo kicsi banner