Ring Magazin

Kedd, 2017. November 21.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Kultúra
KULTÚRA

51. Országos néprajzi gyűjtőpályázat

51. Országos néprajzi gyűjtőpályázat
A Néprajzi Múzeum meghirdeti az ELTE BTK Néprajzi Intézete, a Magyar Néprajzi Társaság, az MTA Néprajzi Kutatóintézete és a Szabadtéri Néprajzi Múzeum támogatásával az 51. ORSZÁGOS NÉPRAJZI GYŰJTŐPÁLYÁZATOT.
 
A pályázatok benyújtási határideje: 2010. szeptember 22.
 
A részletes pályázati kiírás itt olvasható.
 
 
KULTÚRA

Közösségioldal-körkép

Közösségioldal-körkép

Bizonyára már mindenki hallott ezekről az ismerős keresőoldalakról, sőt a legtöbben talán rajta is vannak. Utánajártam, hogy milyen közösségi oldalak vannak. Mik az előnyeik és mik a hátrányai eg...

KULTÚRA

Néphagyomány: trendi, kötelező, és hasznos

Néphagyomány: trendi, kötelező, és hasznos

Egyre többen ismerik fel a magyar hagyományok, szokások értékeit, mert tudják, hogy hiába a számítógép, az internet, és a többi „kütyü"... Az emberben ott van az az ősi ösztön, ami mindennél jobb...

KULTÚRA

MI AZ INTELLIGENCIA?

MI AZ INTELLIGENCIA?

Azért ezt a témát választottam, mert napjainkban folyamatosan használjuk, hogy intelligens valaki, vagy sem.
De tulajdonképpen mi is az intelligencia? Egy mérhető valami, ami számok alapján besoro...

KULTÚRA

Egyéb

Ha nem  is tankönyv, de keresi gazdáját!

KULTÚRA

Szakkönyvek

Jogi, orvosi, ruhapiari, műszaki, stb.

KULTÚRA

Művészetek

Ének-zene, rajz, technika, művészettörténet és minden mi alkotáshoz szükséges lehet.

KULTÚRA

Fizika és kémia

Ha kémcsöveket nem is hirdetünk...
KULTÚRA

Földrajz és biológia

Atlaszok, könyvek
Oldal 262 / 270

Egyenesen a csapból (X)

Legyen az akár egy pohár sima víz az intenzív otthoni testmozgás után, dúsan szénsavas víz a barátokkal elköltött vacsorához, vagy egy korty enyhén szénsavas víz a gyerekeknek – most fenségesen hűs és szűrt vizet engedhetünk poharunkba egyenesen a csapból, ízlésünknek megfelelően hűtve, enyhén vagy erősen szénsavasan. Az egyszerűen beszerelhető GROHE Blue Home vízszűrő rendszer tiszta felfrissülést kínál egyetlen gombnyomásra.

Nem kell többé nehéz csomagokat hazacipelni, mert „otthonunkban is fakadhat” tökéletes, tiszta ízű ivóvíz, ami a család és vendégek számára egyaránt élvezetet nyújt. Ám a GROHE Blue Home vizének kiváló íze csak egy a rendszer által nyújtott rengeteg előny közül.

A teljes cikk itt olvasható!

A RING arca

Hogyan indult, hova jutott el, s melyek a legfontosabb értékei?

Tisztelt Olvasóink! Kedves Barátaim!

A ringmagazin.hu értékelvű közéleti, gazdasági, kulturális portál fejlesztésén gondolkozva, fontosnak tartok egy rövid visszapillantást, annak a tisztázását, hogy honnan indultunk, hova jutottunk el és melyek azok az értékek, amelyeket a jövőben is meg kell őriznünk. Szükségesnek tartom ezt abból a megfontolásból is, hogy másoknak is lehetőséget adjak a véleményeik, javaslataik elmondására.

A teljes cikk itt olvasható! 

Csokoládé

A csokoládé - szenvedély. Szenvedély fogyasztani. Szenvedély készíteni. Szenvedély árulni is. Pelle Csilla szenvedélyből és szenvedéllyel nyitotta meg kis üzletét 14 évvel ezelőtt Szentendrén, a belvárosban. Az Édeni Édességek Boltja, ahol mindenből árad a csokiillat és a harmónia, 2017-ben másodszor nyerte el az Év üzlete rangos díjat. Gratulálunk! A tulajdonos legújabb büszkeségei a most érkezett, világhírűvé lett MAGYAR csokoládék (képeinken)

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 768 vendég böngészi

logo negyzetes goourmet