Ring Magazin

Csütörtök, 2018. Jûlius 19.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport
SPORT

Huszonöt éves a Magyar Nagydíj

Huszonöt éves a Magyar Nagydíj

Csütörtöktől vasárnapig ismét százezrek keresik majd fel a mogyoródi versenypályát, hogy kedvenc versenyzőjüknek szurkolhassanak. Aki eddig nem vett jegyet, még nem maradt le semmiről, íme egy kis kedvcsináló a hazai Forma-1-es versenyhez.

Az első „vasfüggöny mögötti” verseny több országban is megvalósulhatott volna, de a Forma-1 ősatyja, Bernie Ecclestone Magyarország mellett tette le a voksát, és mint tudjuk, ezekben a kérdésekben általában az övé az utolsó szó. A szerződést 1985-ben kötötték meg, Papp István és Gulácsi Ferenc tervei alapján 8 hónappal később már el is készült a pálya, az első Forma-1-es versenyre pedig még abban az évben sor került.

 
Oldal 114 / 114

Megjelent az A Mi Otthonunk júliusi száma

cimlap 2018julius 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 368 vendég böngészi

bav logo kicsi banner