Ring Magazin

Hétfô, 2018. Szeptember 24.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Hír és hátTér Európai Unió

Európai Unió

Hír és háttér - Európai Unió

A gépkocsik műszaki vizsgálatának kölcsönös elismerését tervezi az Európai Unió

Magyarország egyetért azzal a szándékkal, hogy az Európai Unió rendeleti formában szabályozza a gépjárművek időszakos műszaki vizsgálatát. A felülvizsgálat egységes követelmények szerinti, egységes módszereken alapuló, azonos képzettségű személyzet általi végrehajtása távlatilag az időszakos ellenőrzések tagországok közötti kölcsönös elismerését készítheti elő. Magyarország ugyanakkor nem támogatja, hogy a vizsgálatok gyakorisága a futásteljesítményhez kötődjön, mert ez a megoldás a kilométer-számláló manipulációjával elkövetett visszaélések elterjedéséhez vezethet – ismertette a magyar álláspontot Várhelyi Olivér nagykövet, a brüsszeli magyar Állandó Képviselet helyettes vezetője a Közlekedési Tanács ülésén 2012. október 29-én, Luxembourgban. Közlemény.
 
Hír és háttér - Európai Unió

Hogyan lett Mohács Magyarország egyik legsikeresebb városa és az Európai Unió déli kapuja?

Aki csak kicsit is figyel, ámul azon, hogy mi minden nőtt ki a földből Mohácson az elmúlt pár évben. Felújították a termálfürdőt, kibővítve tanmedencével, röplabdapályákkal, élményfürdővel. Új ka...
Hír és háttér - Európai Unió

Az Európai Unióban nőtt, Magyarországon csökkent az államadósság

Nőtt az államadósság az euróövezet, illetve az Európai Unió tagállamaiban az első negyedévben - derül ki az Eurostat hétfőn közzétett adataiból.
Hír és háttér - Európai Unió

Támogatja az Európai Parlament a tranzakciós adó európai uniós bevezetését

Jelentős többséggel megszavazta az Európai Parlament szerdán azt a jelentést, amely támogatja a pénzügyi tranzakciókra kivetett illeték európai uniós bevezetését.
Hír és háttér - Európai Unió

Moszkva bírálja az emberi jogok európai uniós helyzetét

Az Európai Unióban távol áll a kívánatostól az emberi jogok tiszteletben tartása - jelentette ki a duma külügyi bizottságának hétfői meghallgatásán az orosz külügyminisztérium emberi jogi megbízo...
Oldal 5 / 8

Megjelent A Mi Otthonunk szeptemberi száma

amio 2018szept 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 475 vendég böngészi

bav logo kicsi banner