Ring Magazin

Vasárnap, 2018. Jûlius 22.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Hír és hátTér Európai Unió

Európai Unió

Hír és háttér - Európai Unió

Hogyan lett Mohács Magyarország egyik legsikeresebb városa és az Európai Unió déli kapuja?

Aki csak kicsit is figyel, ámul azon, hogy mi minden nőtt ki a földből Mohácson az elmúlt pár évben. Felújították a termálfürdőt, kibővítve tanmedencével, röplabdapályákkal, élményfürdővel. Új kajak-kenu kölcsönző nyílt a Duna-parton. Az utolsó simításokat végzik a Kanizsai Dorottya Múzeum szintén új, tekintélyes, többszintes épületén. Folyamatosan újul meg a Szőlőhegy, ahol tavaly már az új rendezvénytéren találkoztak a kiváló borok kedvelői. Az ír-amerikai tulajdonú bioetanol-gyártó cég szintén itt építi második magyarországi üzemét, amely ezer ember megélhetését biztosítja majd a tiszta és környezetbarát üzemanyag előállításával. Új fogadóépülettel, kupolás kilátóval, tematikus sétaúttal, török kori íjászkodással gazdagodott a Történelmi Emlékhely, és még sorolhatnánk.
 
Hír és háttér - Európai Unió

Az Európai Unióban nőtt, Magyarországon csökkent az államadósság

Nőtt az államadósság az euróövezet, illetve az Európai Unió tagállamaiban az első negyedévben - derül ki az Eurostat hétfőn közzétett adataiból.
Hír és háttér - Európai Unió

Támogatja az Európai Parlament a tranzakciós adó európai uniós bevezetését

Jelentős többséggel megszavazta az Európai Parlament szerdán azt a jelentést, amely támogatja a pénzügyi tranzakciókra kivetett illeték európai uniós bevezetését.
Hír és háttér - Európai Unió

Moszkva bírálja az emberi jogok európai uniós helyzetét

Az Európai Unióban távol áll a kívánatostól az emberi jogok tiszteletben tartása - jelentette ki a duma külügyi bizottságának hétfői meghallgatásán az orosz külügyminisztérium emberi jogi megbízo...
Hír és háttér - Európai Unió

Czene szerint kedvező a sport Európai Unión belüli helyzete

Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) sportpolitikáért felelős államtitkára szerint mára kimondottan kedvező képet mutat a sport Európai Unión belüli helyzete.

Oldal 5 / 8

Megjelent az A Mi Otthonunk júliusi száma

cimlap 2018julius 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 416 vendég böngészi

bav logo kicsi banner