Ring Magazin

Szombat, 2018. Január 20.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Ütköző
ÜTKÖZŐ

Nagyobb a veszély, mint gondolnád!

Nagyobb a veszély, mint gondolnád!

dr. Youssef Khalil, a Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetőjének gondolatai

Most ugyanaz megy végbe a földrészen, ami ezernégyszáz évvel ezelőtt történt Egyiptomban – A koptok naivan elhitték az araboknak, hogy békés szándékkal érkeztek.
A Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetője szerint a migránsok nem menekültek, céljuk az iszlám terjesztése Európában, ahova a gazdag arab országok küldik őket.
Youssef Khalil azt mondja: idővel nemcsak Németországot veszik célba, hanem a teljes földrészt. A Magyar Nemzetnek adott interjúban a főpap emlékeztet rá, hogy Egyiptomban amikor a Mozlim Testvériség uralkodott egy évig, “az a legsötétebb korszak volt”.
A gond az iszlámban van, a Korán a probléma forrása: olyan fejezeteket tartalmaz, amelyek megparancsolják a muszlimnak, hogy megölje a hitetleneket.
Nem vallási vezetőként, hanem magyar állampolgárként mélyen egyetért Orbán Viktor bevándorlással kapcsolatos intézkedéseivel. Szerinte a kormányfő tisztában van a kialakult helyzettel, érti is, mi történik.

Azok, akik most Európába jönnek, valójában nem menekültek. Ha azok lennének, mehetnének Szaúd-Arábiába, az emirátusokba, Katarba, azokba az országokba, amelyek dúskálnak a pénzben.
Ezek a gazdag országok éppen azért nem engedik be őket, hogy megszállják Európát.
Ugyanaz megy végbe most a földrészen, ami ezernégyszáz évvel ezelőtt történt Egyiptomban. Megszállták az országukat.
A koptok naivan elhitték az araboknak, hogy békés szándékkal érkeztek és szeretnének az országban letelepedni. Mintha csak újra olvasnám a történelmet, csak most sokkal gyorsabb a ritmus. Tíz év, és az európaiak nem találnak maguknak helyet a saját országukban.
Sötét jóslatát a főpap azzal indokolja, hogy az iszlám kihasználja az európai mentalitást, naivitást, az emberi jogokat, azt, hogy a keresztény értékeket betartják.

Az EU-ban számos kártékony lobbi létezik a keresztény tanítás ellen. A sátán kihasználta, hogy Istent a balliberálisok kiutasították Európából. Azok az alapvető keresztény értékek (a másik ember elfogadása, segítése), amelyeket az európai mentalitás még mindig elfogad, okozzák, hogy a földrész megnyitotta a kapuit az iszlám térhódítás előtt. De az ellenség segítése ostobaság, mert a leendő gyilkosokat vissza kell utasítani.
Youssef Khalil szerint a polgárháború elől menekülő szírekhez sok török is csatlakozhatott.
Törökország nem csatlakozhatott az Európai Unióhoz. Erre a törökök úgy reagáltak: akkor ők viszik be az iszlámot Európába, s kiderül, ki uralja majd a másikat.

Törökország úgy fogad be menekülteket, hogy nem biztosít nekik lakást, élelmet, orvosi ellátást, munkát, egyebet. Libanonban és Jordániában is hasonló a helyzet. A főpap szerint a migránsáradatot már nem lehet feltartóztatni.
“Akik megérkeztek, már bőven elegen vannak. Számoljon utána, mennyibe kerül az államnak, ha valakinek négy felesége van, és mindegyiknek születik öt gyereke, a kormány mindannyiuknak fizeti az iskoláztatást, egészségügyi ellátást.
Azután átveszik a magyarok helyét. (.) Meg fogják szállni egész Európát. A csalit már bekapta a földrész.”
Ezek az emberek nem integrálhatóak, hiszen éppen azért jönnek, hogy terjesszék az iszlámot. Idő kérdése, és Európa mohamedán kontinens lesz. A terroristák már Európában vannak, akik jönnek abban hisznek, hogy ha az európaiak felveszik az iszlámot, ők a mennyországba kerülnek.
Ugyanaz a kéz, amely most segélyért folyamodik, megfogja a kést, és szép lassan ellenünk fordul.

 
ÜTKÖZŐ

Vasárnapi pihenőnap - A Fidesz támogatja a törvény visszavonását

Vasárnapi pihenőnap - A Fidesz támogatja a törvény visszavonását

A Fidesz-frakció támogatja a kormány kezdeményezését a vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló jogszab&aa...

ÜTKÖZŐ

Szegények: becsületesek vagy aljasok?

Szegények: becsületesek vagy aljasok?

Azon gondolkodom, mennyiben határoz meg minket anyagi helyzetünk. Vajon megváltozik-e a morálunk, ha hirtelen gazdagok, vagy éppen szegények leszünk? ...

ÜTKÖZŐ

Offshore-botrány - Boldvai László felfüggesztette MSZP-tagságát

Offshore-botrány - Boldvai László felfüggesztette MSZP-tagságát

Felfüggesztette párttagságát Boldvai László, az MSZP Nógrád megyei elnöke - közölte Tóbiás József p&aacut...

ÜTKÖZŐ

Tóbiás: a salgótarjáni választás reményt és hitet ad

Tóbiás: a salgótarjáni választás reményt és hitet ad

A salgótarjáni választás reményt és hitet ad mindazoknak , akik Magyarországon úgy gondolják , hogy le kell váltani Orbán Viktort , hogy egy...

ÜTKÖZŐ

Orbán: a népvándorlást meg lehet fékezni!

Orbán: a népvándorlást meg lehet fékezni!

Orbán Viktor miniszterelnök szerint Európa fejlettsége elegendő ahhoz, hogy megfékezze a kontinensre irányuló népvándorlást, az...

ÜTKÖZŐ

LMBT bélyegsorozatot adott ki az ENSZ

LMBT bélyegsorozatot adott ki az ENSZ

Február 4-én az ENSZ új LMBT (leszbikus, meleg, biszexuális,transznemű) bélyegsorozatot adott ki, ünnepelve és reklámozva ezzel a homoszexual...

ÜTKÖZŐ

Gyurcsány: a hazafiak kötelessége megteremteni a sokak Magyarországát

Gyurcsány: a hazafiak kötelessége megteremteni a sokak Magyarországát

A magyar hazafiak kötelessége megóvni a nemzetet és a hazát, megteremteni a sokak Magyarországát - mondta a Demokratikus Koalíció szom...

ÜTKÖZŐ

Pont erre "A Dal"-ra van igényünk

Pont erre

A következő néhány bekezdésben szeretnék reagálni Kaiser Vivien írására, amely az Eurovíziós Dalfesztivált és annak magyar válogatóját járja körbe.

ÜTKÖZŐ

Kell nekünk A Dal? Kell nekünk az Eurovízió?

Kell nekünk A Dal? Kell nekünk az Eurovízió?

Valóban vitaindítónak szánom ezt az írásomat , ugyanis magam sem tudom száz százalékosan eldönteni , melyik oldal mellett tegyem le vég&eacu...

ÜTKÖZŐ

Ne terhelje a családokat a gyermek előre vállalásának nyomása

 Ne terhelje a családokat a gyermek előre vállalásának nyomása


A családok otthonteremtési kedvezményét szabályozó rendelet várható módosítására tekintettel a kormányza...

ÜTKÖZŐ

Katinka – vita

Katinka – vita
Hosszú Katinka és a Magyar Úszó Szövetség között kialakult helyzet és nyilatkozatok alapján írt pro és kontra véleménye...
ÜTKÖZŐ

SEM BEENGEDNI, SEM BETELEPÍTENI, SEM IDETOLONCOLNI NEM SZABAD A BEVÁNDORLÓKAT

SEM BEENGEDNI, SEM BETELEPÍTENI, SEM IDETOLONCOLNI NEM SZABAD A BEVÁNDORLÓKAT

A Fidesz-frakció reagálása Z. Kárpát Dániel (Jobbik) nyilatkozatára

 A Fidesz szerint az uniós betelepítési kvóta ...

Oldal 10 / 89

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 1299 vendég böngészi

bav logo kicsi banner