Ring Magazin

Vasárnap, 2018. Február 25.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Szolgáltatás

SZOLGÁLTATÁS

Életmód - SZOLGÁLTATÁS

Egészségtelenül élünk – 17 %-kal az EU-átlag mögött

Egészségtelenül élünk – 17 %-kal az EU-átlag mögött

Generali: akár felével olcsóbb a biztosítás a nemdohányzóknak.

Budapest, 2011. április 27.- Manapság egyre több szó esik az egészséges életmód, a sportolás és a megfelelő táplálkozás fontosságáról. Azonban az, hogy tudjuk, mit kellene tennünk egészségünk megőrzéséért, még nem jelenti, hogy ennek megfelelően is éljük mindennapjainkat. Ma a túlsúly és a dohányzás jelenti a két legnagyobb egészségügyi kockázatot. A Generali legújabb kutatásában 20 és 55 év közöttieket kérdezett arról, mit tesznek azért, hogy egészségesen éljenek és azok is maradjanak. 

 
Életmód - SZOLGÁLTATÁS

Persona non graták Gyöngyössolymoson

Gyöngyössolymoson nem kívánatos személynek nyilvánítottak hat embert, köztük azt a két újságírót, akik Heves megyében a  http://debrei.hu/  oldalt működtetik.

Életmód - SZOLGÁLTATÁS

Népi hagyományok és csúcstechnika

Népi hagyományok és csúcstechnikaOrganikus építészeti elemek, népies hangulat és egy hipermodern elemekkel felszerelt, minden igényt kielégítő passzívház. Hogy ezek a fogalmak nem férhetnek össze egymással? Dunaújvárosi házigazd...
Életmód - SZOLGÁLTATÁS

A felkelő nap faháza

A felkelő nap faháza

A Balaton-felvidék változatos domborzata, a víz közelsége, és nem utolsósorban a kilátás nyűgözte le azt a házaspárt, akik nyaralójuk számára a tó fölé magasodó hegyoldalt szemelték ki. A tájvédel...

Oldal 14 / 17

Megjelent az A Mi Otthonunk februári száma

 amio ujsz 

Bővebben a Életmód rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 1207 vendég böngészi

bav logo kicsi banner