Ring Magazin

Csütörtök, 2018. Október 18.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Szolgáltatás

SZOLGÁLTATÁS

Életmód - SZOLGÁLTATÁS

5 milliárd forintos pályázat élelmiszer feldolgozóknak

5 milliárd forintos kerettel jövő héten megjelenik az élelmiszer feldolgozók fejlesztését szolgáló pályázat - jelentette be Fazekas Sándor „A sonka világa, a világ sonkái” elnevezésű szakmai konferencián, amelyet a 2010-ben felélesztett Magyar Konyha Magazin szervezett a magyar és a külföldi sonkákról.

 

 
Életmód - SZOLGÁLTATÁS

Pályaépítési munkák miatt szerdától változások várhatók a pécsi vasútvonalon

Jövő szerdán megváltozik a közlekedés rendje két hétre a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vasútvonalon pályaépítési munkák miatt - közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.
hirdetés
 
Életmód - SZOLGÁLTATÁS

Idén is meghirdették a Janikovszky Éva meseíró pályázatot

Az úgy volt... címmel idén is meghirdette Janikovszky Éváról elnevezett meseíró pályázatát a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK); a kilencedik alkalommal kiírt megmérettetésre május 2-ig várják...

Életmód - SZOLGÁLTATÁS

Indul a személyhajózási szezon a Balatonon szombaton

- Indul a személyhajózás a Balatonon Siófok-Balatonfüred-Tihany, valamint Fonyód-Badacsony útvonalon szombaton; a menetrend szerinti járatok az előszezonban húsvét idején, utána szombatonként és ...
Életmód - SZOLGÁLTATÁS

Újraindulhat a légi közlekedés Kolozsvár és Budapest között

- A hagyományos Budapest és Kolozsvár közötti repülőjárat beindításához keres partnereket a kolozsvári repülőtér vezetősége - mondta az MTI-nek David Ciceo, a repülőtér igazgatója.
    
Oldal 11 / 17

Megjelent A Mi Otthonunk októberi száma

cimlap 2018okt 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 964 vendég böngészi

bav logo kicsi banner