Ring Magazin

Szombat, 2018. Január 20.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Szolgáltatás

SZOLGÁLTATÁS

Életmód - SZOLGÁLTATÁS

Több mint ötezer új álláshely létrehozását segítik a kisvállalkozásoknál

Lezárult a mikro-, kis- és közepes vállalkozások munkahelyteremtő beruházásait támogató pályázat, amelynek 10 milliárd forintos keretére 10,4 milliárd forint támogatási igény érkezett; a támogatásból 5.500 új állás jöhet létre - jelentette be Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
 
Életmód - SZOLGÁLTATÁS

Új típusú lakhatási lehetőség nyílt a rászorulóknak

Új típusú lakhatási lehetőség nyílt a rászorulóknakÁtadták szerdán az első úgynevezett Trambulin Házat Budapesten, amely a hajléktalanellátó rendszerben élő, önálló lakhatásra nem képes, dolgozó rászorulóknak nyújt segítséget.
Életmód - SZOLGÁLTATÁS

Vonatjegyet is lehet venni mobiltelefonnal

Vonatjegyet is lehet venni mobiltelefonnalMár nemcsak bankkártyával lehet az interneten lefoglalt vasúti menetjegyek árát kifizetni, hanem a mobiltelefonok egyenlegének terhére is, igaz, csak a teljes árúakét - mondta Zaránd György, a MÁ...
Életmód - SZOLGÁLTATÁS

5 milliárd forintos pályázat élelmiszer feldolgozóknak

5 milliárd forintos kerettel jövő héten megjelenik az élelmiszer feldolgozók fejlesztését szolgáló pályázat - jelentette be Fazekas Sándor „A sonka világa, a világ sonkái” elnevezésű szakmai konf...
Életmód - SZOLGÁLTATÁS

Pályaépítési munkák miatt szerdától változások várhatók a pécsi vasútvonalon

Jövő szerdán megváltozik a közlekedés rendje két hétre a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vasútvonalon pályaépítési munkák miatt - közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.
hirdetés
 
Oldal 10 / 17

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 1221 vendég böngészi

bav logo kicsi banner