Ring Magazin

Péntek, 2018. Augusztus 17.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

OTTHON

Életmód - OTTHON

Az otthon közepe

Az otthon közepe

Az otthoni élet központja. A közös főzőcskézések, étkezések és sokszor a fontos beszélgetések színhelye. Menedék, kreatív kuckó és közösségi tér egyszerre.

Nagyon sokat elárul rólunk, milyen a konyhánk: lehet akár letisztult, minimalista, klasszikus vagy modern, a lényeg, hogy otthon érezzük magunkat benne, legyen szó akár reggeli szendvicskészítésről vagy egész napos sütés-főzésről.

Skandináv stílus

A fehér, skandináv stílusú konyhák világossága megnyugtató, minimalista, praktikus kialakításuk letisztult, mégis megkapó látvánnyal párosul. Kombináljunk bátran modern szekrényeket klasszikus székekkel, megfér egymás mellett az új és a rusztikus, merjünk kísérletezni! A kívánt hatás eléréséhez fektessünk nagy hangsúlyt a fa bútorok és dekorelemek használatára.

Hokedlik, sámlik, bárszékek: a letisztult vonalvezetésű darabok mindig helyet kapnak askandináv konyhában, legyenek akár klasszikus dizájndarabok vagy bolhapiacon szerzett kincsek.

Loft hangulat

A brooklyni loftokat idéző konyhák sokszor műhelyre emlékeztetnek, jellemző rájuk a nyitott polcos tárolás, illetve az eklektikus berendezés: például indusztriális fém bútorok ötvözése klasszikus vonalvezetésu fa darabokkal. A loft stílusú konyhákat otthonossá tehetjük játékos kiegészítőkkel, növényekkel, jópofa színes tárgyakkal. Gyakran felbukkan e helyiségekben a téglafal is egyedi hangulatot varázsolva az enteriőrbe.

Kissé meglepő, de hasznos elem lehet akonyhában a krétafal is. Írhatunk rá fontos recepteket, emlékeztetőket, és a gyerekeknek is örömet szerezhetünk, csak adjunk kezükbe színes krétát, hogy kiélhessék művészi hajlamaikat.

TOP 5 TREND

  1. A MÁRVÁNY HASZNÁLATA ISMÉT NAGYON NÉPSZERŰ a modern konyhában. Legyen szó akár konyhapultról vagy burkolatról, remekül mutat a helyiségben, és könnyű tisztítani. Manapság már könnyen találhatunk elérhető árú darabokat.
  2. A METRÓCSEMPÉVEL IS FELDOBHATJUK KONYHÁNKAT. Idei trend, hogy a csempeburkolat nem csak egy sávot fed le a falra szerelt konyhaszekrények alatt, a határ most már a plafon.
  3. NEM CSAK A CSEMPEBURKOLAT ÉRHET A PLAFONIG: ha kevés helyünk van, nyugodtan építsük be vertikálisan az egész konyhafalunkat polcokkal.
  4. NAGYON NÉPSZERŰEK IDÉN IS A RÓZSAKVARC SZÍNŰ és a réz, illetve sárgaréz színű konyhai eszközök, amelyek remekül mutatnak a legtöbb konyhabútor mellett.
  5. HA SOK SZAKÁCSKÖNYV AKAD A HÁZNÁL, érdemes beépített könyvespolcot készíttetni a konyhapultba. A nyitott polcon sorakozó tarka borítójú szakácskönyvek színt visznek konyhánkba, és ha új receptet szeretnénk kipróbálni, pillanatok alatt kéznél vannak.

Szöveg: Nagy László Dávid
Forrás:amiotthonunk.hu

 
Életmód - OTTHON

Ahol jó lenni, ahol jó enni

Ahol jó lenni, ahol jó enni


Ennyit számít a szín – Egy konyha, három szín: melyik a legjobb?
Az egész tér jellegét megváltoztathatja egy jól kiv&aac...

Mentés

Életmód - OTTHON

Mentalitásuk, eszméik, és életmódjuk is szemben áll egymással

Mentalitásuk, eszméik, és életmódjuk is szemben áll egymással


Ilyen volt az ex-First Lady, Michelle Obama konyhakertje
Hering András Család 2017. január 17. 0
Az egykori elnökfeleség a Fehér Ház kertjében ...

Mentés

Életmód - OTTHON

Melyiket hová? - Szigetelőanyagok sokfélesége

Melyiket hová? - Szigetelőanyagok sokfélesége

Az energiaárak és az egyre szigorodó energetikai előírásai miatt felgyorsult a régi házak utólagos hőszigetelése, mivel a fűté...

Életmód - OTTHON

A világítás fortélyai

A világítás fortélyai

A világítás napjainkra egyértelműen művészet lett, fénnyel szinte átalakíthatjuk otthonunkat. Hiszen nem mindegy, hogy felfelé vagy ...

Oldal 8 / 38

Megjelent az A Mi Otthonunk júliusi száma

cimlap 2018julius 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 427 vendég böngészi

bav logo kicsi banner