Ring Magazin

Szombat, 2018. Április 21.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

OTTHON

Életmód - OTTHON

Belakjuk a konyhát

Belakjuk a konyhát

A legnagyobb 2017-es konyha trendek
10 stílusközpontú design trend, amire érdemes odafigyelned.

1. A Kortárs Vidék
Ebben a láthatóan vidéki konyhában a rusztikus kiegészítők finoman mossák össze a modern felszereltséget a vintage hangulattal. Az egyszínűsége teszi könnyeddé és emelkedetté az enteriőrt. A kiegészítők pedig karakteresen kirajzolódnak a fehér háttérből, a régiségek és régmúltat idéző használati tárgyak kiváló harmóniában állnak a fehérre festett hajópadló felett.

2. Váratlan színek berobbanása
Ha hófehér konyhát választunk, a kulcs a részletekben rejlik. Mindegy hogy az anyagok, felületek vagy a színek lesznek azok melyek meghatározóak, de mindenképp jellegzetessé kell tegyük a teret egy meglepő részlettel. Imádjuk a mosogató meglepő színét, ahogy harmonizál a szekrényből kikandikáló étkészlettel!

3. Világos nyír szekrények
Lehetséges hogy a világos nyír mintázat leváltja a teljesen fehér konyhát az idén? Mi így gondoljuk! Párosítva a csiszolt márvány munkapulttal és a festett deszka hatású fallal, megtestesíti a könnyed tökéletességet!

4. Különféle csempék keveredése
Amikor a padló vagy a konyhapult mögötti csempe kiválasztásához érkezel, ne félj leragadni egy fajta típusnál vagy mintánál. Bátran párosítsd a különféle stílusokat, de arra figyelj, hogy a kontrasztok és ellentétek sokszor jobban mutatnak a hasonló egymáshoz közelítő mintázatoknál.

5. Szürke kérdések
A két tónusú konyha a trend egy kifinomult megközelítése. A két szín jellege, azoknak egymáshoz való viszonya határozza meg ezt a trendet, a teljesen eltérőtől az alig észrevehető különbségig.
Ennyit számít a szín – Egy konyha, három színverzió: melyik a legjobb?

6. Halszálka az új metró csempe
Bebizonyosodott, hogy a szolid halszálka ugyanolyan jól mutat a falon háttérként, mint amennyire a padlón szerettük eddig is. Remekül kiegészíti a fa polcot és sárgaréz polctartót. Ez az újítás, mely az időtlen eleganciát idézi, még mindig modernitást hoz a fekete-fehér körvonalaival a halszálka minta formájában.

7. A kevesebb még mindig több
A minimalista irányzat még mindig erős. Ennek bizonyítéka ez az otthonos konyha is. A lebegő polcok elég helyet biztosítanak az étkészlet számára, a faltól falig tartó alsó szekrény pedig helyet biztosít a konyhagépeknek és mosogatónak, mindezek mellett méretes munkafelületként is szolgál. Kiugró színek helyett, kézzel készült kerámiákkal és rusztikus asztallal és székekkel teszik izgalmassá a teret.

8. Az új és a régi keveredése
Egy régmúlt ihlette kiegészítő (jellemzően tárolóbútor) sokat finomít, egy egyébként modern konyhán. Nézz szét egy régiségpiacon, hogy rátalálj egy különleges darabra, melyet beilleszthetsz a jól átgondolt enetriőrbe.

9. Formás kerek gombok
A konyhai szerelékek terén az egyre elegánsabb, lekerekített formák irányába mozdulunk az új trendben. Figyelemreméltó, ahogy a matt fekete gombok izgalmassá és dinamikussá teszik az egyszínű fehér konyhát. Egyszerűen vonzza a tekintetet!

10. Fa felületek változatossága
A rusztikus stílus teljesen új értelmet kap ebben kreatív játékos két tónusú konyhában. A fa felületek különféle csillogása és erezete igazán különlegessé teszik a karakteresen összeállított teret. Ne félj más-más színű és textúrájú fa felületeket egymás mellé állítani konyhádban!

Forrás: Otthonok és Megoldások Fotók: Domino.com 2017. Január

Mentés

 
Életmód - OTTHON

Utazás csak bátraknak

Utazás csak bátraknak

A divat fővárosából, Párizsból költözött a lengyel fővárosba egy francia hölgy, aki új otthona, az 1930-as évekbeli lak...

Életmód - OTTHON

Kötelezően választandó

Kötelezően választandó


A kondenzációs kazán.
Ha családi házban él és most cserél kazánt, akkor bizony így van. Ha társasházban lakik, a...

Mentés

Életmód - OTTHON

Boldog Új Évet Kívánunk MINDENKINEK

Boldog Új Évet Kívánunk MINDENKINEK


Miért épp pezsgő és virsli?
A legtöbb ezekből fogy Szilveszter éjszakáján
A legnagyobb magyarországi áruházakban a pezsgő é...

Mentés

Életmód - OTTHON

Szeretnénk okosan élni, okosan táplálkozni, okosan világítani - vagy törekedni erre

Szeretnénk okosan élni, okosan táplálkozni, okosan világítani - vagy törekedni erre


Okosvilágítás a lakberendezésben

A LED-ek megjelenése óta egyre inkább alapvetés, hogy otthonunk kialakításakor a fénye...

Mentés

Oldal 8 / 37

Megjelent az A Mi Otthonunk áprilisi száma

amiocimlap 2018apr 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 570 vendég böngészi

bav logo kicsi banner