Ring Magazin

Csütörtök, 2018. Április 26.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

OTTHON

Életmód - OTTHON

A lakásunk legkisebb őrzője – itt az új FIBARO Door/Windos Sensor 2

A lakásunk legkisebb őrzője – itt az új FIBARO Door/Windos Sensor 2

Tamás hosszú hétvégére megy, de szeretné, hogy a lakása biztonságban legyen, amíg ő távol van. Tamara szeret úgy hazaérni, hogy a légkondi bekapcsol és Sinatra megszólal, amikor belép az ajtón. Péter 2 éves lánya gyakran felkel éjszaka és útra kel a lakásban, Péter is szeretne ilyenkor felébredni. Mi a közös bennük? Mind a hárman az új FIBARO Door/Window Sensor 2 nyitásérzékelőt használják.

A FIBARO-nál tudják, hogy a legfontosabb hely az ember életében az otthona. Ezért szentelte a FIBARO minden erejét annak, hogy az emberek otthonát még kényelmesebbé, biztonságosabbá, a nyugalom szigetévé varázsolja, még akkor is, ha nincs otthon az illető. A nyitásérzékelő eszköz fejlesztésen ment keresztül annak érdekében, hogy minél jobban biztosítsa haszálója számára otthona biztonságát. Annak ellenére, hogy a FIBARO Door/Window Sensor 2-ben már egy hőmérséklet érzékelő is megtalálható, mégis kisebb mint elődje.
A fő feladatát tekintve az ajtók, ablakok, kapuk és sötételők állapotát figyeli és érzékeli. Ha élesítve van az eszköz, értesítést küld a telefonra minden alkalommal, amikor valaki kinyitja az ajtót vagy ablakot. Természetesen ez az érzékelő is alkalmas arra, hogy az állapotváltozást érzékelve elindítson előre felprogramozott jeleneteket. Tamara esetében a FIBARO Door/Window Sensor 2 bekapcsolja a légkondit és elindtja a zenét. Péter házában felkapcsolja az ágya melletti éjjeli szekrényen a kislámpát mindig, amikor a kislánya kinyitja a gyerekszoba ajtaját.

A FIBARO Door/Window Sensor kisebb lett 2 mm x 5 mm-rel, vagyis mostmár csak egy 71 mm x 17,7 mm x 17,6 mm nagyságú érzékelőt szükséges kényelmesen elrejtenünk.

A FIBARO Door/Window Sensor 2 a FIBARO otthonautomatika rendszer része. Ez az apró, vezetéknélküli eszköz a biztonságot és a komfortot fokozza a család minden tagja számára. Köszönhetően a hőmérséklet érzékelésnek, segít a enegria fogyasztás optimalizálásában. Könnyű felszerelni a helyére – bármilyen felületre könnyedén illeszthető egy duplaoldalú ragasztóval. Nem olyan könnyű észrevételenül leszedni, hiszen az eszköz ha élesítve van azt is jelenti, ha valaki illetéktelen próbálná szétszedni.

The FIBARO Door/Window Sensor 2 nyitásérzékelő eszköz 7 különböző színben érhető el annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a nyílászáró színeihez legjobban illő színben. Mint a legtöbb FIBARO eszköz, ez is elemmel működik és Z-wave technológiával kommunikál. Ennek ksözönhetően a lakás bármely részén elhelyezhető.

A új okos FIBARO Door/Window Sensor 2 nyitásérzékelő már elérhető. Keresse a FIBARO kizárólagos magyar forgalmazójánál a SMARTme Kft-nél vagy telepítő partnereinél.

További információk a FIBARO Door/Window Sensor 2 nyitásérzékelőről és a FIBARO-ról : www.otthonautomatika.hu

 
Életmód - OTTHON

Terjeszkedjünk fölfelé!

Terjeszkedjünk fölfelé!

A többszintes házak, lakások szintjeit a legtöbb esetben zárt lépcsőházzal és ezáltal egy rejtőzködő lépcsővel kötj&uum...

Életmód - OTTHON

Idén hőszigetelünk!

Idén hőszigetelünk!

Magas rezsiköltség, hideg falak, penészes sarkok, rossz hőérzet és számos más okunk is lehet a hőszigetelésre. Egy azonban biztos: komoly d&o...

Életmód - OTTHON

Új utakon a FAKRO

Új utakon a FAKRO

A FAKRO tavaly elérte az egymilliárd forintos forgalmat, idén pedig a tetőtéri ablakok, padláslépcsők, fénycsatornák és felülvi...

Életmód - OTTHON

Apró otthon, de a miénk!

Apró otthon, de a miénk!


A tökéletesen személyre szabott első otthon – 42 nm-es, csúsztatott zsalus pesti lakás erkéllyel

Az Otthonteremtők Viadala nevű lakásfelú...

Mentés

Oldal 5 / 37

Megjelent az A Mi Otthonunk áprilisi száma

amiocimlap 2018apr 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 759 vendég böngészi

bav logo kicsi banner