Ring Magazin

Csütörtök, 2018. Október 18.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

OTTHON

Életmód - OTTHON

Szentendrei szerelem

Szentendrei szerelem

Két évig keresgélte a megfelelő telket Budapest vonzáskörzetében a nyüzsgő belvárosban élő fiatal pár, mire rátaláltak erre a szentendrei földterületre, a Skanzen szomszédságában. Szerelem volt első látásra, így egy percet sem gondolkodtak tovább,hiszen itt minden adott volt álmaik megvalósításához.
Az üdülőövezetben fekvő telekről feltáruló gyönyörű panoráma,a Pilis pozitív energiái és a nyugodt vidéki környezet kiváló adottságokat jelentettek a fiatal pár, Tünde és Zsolt számára,akik családalapítás miatt akartak Budapest belvárosából élhetőbb környezetbe költözni.

 
Életmód - OTTHON

Lehetőségek lakása, avagy csak egy fal maradhat

Lehetőségek lakása, avagy csak egy fal maradhatA fiatal közgazdász házaspár két éve még csak a vásárlás előtt állt, amikor lakberendezőhöz fordult azzal a kéréssel, hogy véleményezze a kiszemelt ingatlant. A gyönyörű hegyvidéki környezet hatlakásos társasházi lakása akkori állapotában ugyan nem felelt meg a funkcióbeli és esztétikai elvárásoknak, azonban mindannyian érezték: a lehetőség benne rejlik.
 
A lakás birtokba vétele után a lakberendező, Miklós-Somogyi Patrícia feladata folytatódott, így a vásárlás előtt megálmodott ötletek a valóságban is testet ölthettek. Szerették volna, ha a panorámás,
67 négyzetméteres lakást körülvevő csendes, nyugodt környezet a belső terek harmonikus színvilágában is megjelenik, ha élhető, megfizethető, praktikus és funkcionális élettér születik két, illetve kisbabájuk érkezésével hamarosan három személy részére. 
Oldal 39 / 39

Megjelent A Mi Otthonunk októberi száma

cimlap 2018okt 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 732 vendég böngészi

bav logo kicsi banner