Ring Magazin

Péntek, 2018. Augusztus 17.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

KÜLFÖLD

Hír és háttér - KÜLFÖLD

Varsóba utazik csütörtökön Kövér László

 Varsóba utazik csütörtökön Kövér László, az Országgyűlés elnöke, hogy részt vegyen a "Regionális Partnerség" parlamenti elnökeinek kibővített találkozóján - közölte az Országgyűlés sajtófőnöke. 
 
 
Hír és háttér - KÜLFÖLD

Zágon az egyetemes magyar kultúra része

Az egyetemes magyar kultúra sem lenne teljes Zágon történelme nélkül - jelentette ki Semjén Zsolt magyar miniszterelnök-helyettes az erdélyi Zágonban.
 
Hír és háttér - KÜLFÖLD

Montenegró számít a magyar befektetőkre

  Montenegró további magyar befektetésekre számít, többek között az építőipar és a turizmus területén - mondta el Becsey Zsolt pénteken, podgoricai tárgyalásai után.

Hír és háttér - KÜLFÖLD

Hazánk támogatja Románia mielőbbi belépését

  Magyarország mindent megtesz annak érdekében, hogy Románia mielőbb csatlakozhasson a schengeni egyezményhez - jelentette ki Németh Zsolt külügyi államtitkár csütörtökön sajtótájékoztatón, Borbél...

Hír és háttér - KÜLFÖLD

Obama: Magyarország rendíthetetlen barát

Külön üzenetben üdvözölte a magyar népet az 1956-os forradalom 54. évfordulója alkalmából szombaton Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke.

Oldal 406 / 407

Megjelent az A Mi Otthonunk júliusi száma

cimlap 2018julius 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 476 vendég böngészi

bav logo kicsi banner