Ring Magazin

Vasárnap, 2018. Február 25.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

KÜLFÖLD

Hír és háttér - KÜLFÖLD

Afgán szabadságharc

Afgán szabadságharc

Érthetetlen, hogy az új kormány miért nem tervezi az afgán misszió átgondolását, katonáink visszahívását. Lovas Istvánnak igaza van, hogy nem kötelező a részvétel az afgán harcokban. Azt ugyan konkrétan nem írja Lovas, hogy mennyit kapnak a katonáink a misszióért, de abban biztosak lehetünk, hogy többszörösét, mint amennyit az itthoni szolgálat jelentene. Még ennél is fontosabb viszont, hogy mennyibe kerül mindez nekünk, adófizetőknek. Márpedig ez közérdekű adat! 

Tartományi Újjáépítési Csoport konvoját, aminek következtében életét vesztette Pappné Ábrahám Judit posztumusz hadnagy. E cikk leadásakor életveszélyes állapotban és kómában hozták haza Kolozsvári György zászlóst, aki társaival együtt szintén a tálibok támadásakor sérült meg.

 
Hír és háttér - KÜLFÖLD

Basescu fellép a bankuralom ellen

Basescu fellép a bankuralom ellen
A román elnök is szolidaritást vár a nemzetközi pénzintézetektől, és nem tűri a kioktatást
Pofátlannak nevezte a bankokat Traian Basescu román államfő a közszolgálati televíziónak adott interjúban...
Hír és háttér - KÜLFÖLD

Szerdán vág neki világkörüli útjának a holland tini

Szerdán vág neki világkörüli útjának a holland tiniA 14 éves Laura Dekker szombaton bejelentette, hogy szerdán elindul vitorlásával a világkörüli útra. Ha sikerül körbehajóznia a Földet, úgy ő lehet az eddigi legfiatalabb, akinek ez sikerült.
Oldal 405 / 405

Megjelent az A Mi Otthonunk februári száma

 amio ujsz 

Bővebben a Életmód rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 1105 vendég böngészi

bav logo kicsi banner