Ring Magazin

Szerda, 2018. Augusztus 15.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Ütköző Pártok Orbán: az a kérdés, hogy amit megkerestünk, azt a gyermekeinkre, az idősekre vagy a bevándorlókra kell majd költenünk

Orbán: az a kérdés, hogy amit megkerestünk, azt a gyermekeinkre, az idősekre vagy a bevándorlókra kell majd költenünk

E-mail Nyomtatás PDF

Vasárnap "arról kell döntenünk, hogy azt a gazdasági erőt és azt a pénzt, amit nagy nehezen megkerestünk, azt a gyermekeinkre, az unokáinkra, családtámogatásra, nyugdíjasokra, idősekre vagy a bevándorlókra kell majd elköltenünk" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán szombaton délután közzétett videóban.

A kampány végére a dolgok leegyszerűsödtek: arról kell döntenünk, hogy beengedjük-e a bevándorlókat Magyarországra vagy megvédjük Magyarországot - mutatott rá a kormányfő.
A visszaszámlálás elkezdődött, még néhány óra, és választunk - mondta Orbán Viktor, jelezve, maga is részt vesz a mozgósításban, egy telefonközpontból hívja fel a polgárokat, hogy vegyenek részt a vasárnapi, sorsdöntő választáson.

***

Orbán: kétszer Fidesz, csak ez a biztos

 

Kétszer Fidesz, csak ez a biztos - mondta a Facebook-oldalára szombaton délután kitett videóban Orbán Viktor miniszterelnök.

Ezzel arra utalt, hogy mind egyéni jelöltre, mind pártlistára adott voksukkal a Fideszt támogassák a szimpatizánsok.
A videóban Budapest Pestszentlőrinc városrészében Kucsák lászló képviselőjelölttel együtt vitt el a pártelnök-miniszterelnök egy, a választónak általa írt levelet.
"Fontos, hogy személyesen tudjam átadni; Magyarország sorsa lehet, hogy az ő egy szavazatán fordul meg" - jegyezte meg Orbán Viktor.

MTI

A fotón: Orbán Viktor miniszterelnök, pártelnök beszédet mond a Fidesz központi kampányzáró rendezvényén Székesfehérváron, a Városház téren 2018. április 6-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt


(0 értékelés)
 

Megjelent az A Mi Otthonunk júliusi száma

cimlap 2018julius 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 505 vendég böngészi

bav logo kicsi banner