Close

Orbán: az a kérdés, hogy amit megkerestünk, azt a gyermekeinkre, az idősekre vagy a bevándorlókra kell majd költenünk

Vasárnap „arról kell döntenünk, hogy azt a gazdasági erőt és azt a pénzt, amit nagy nehezen megkerestünk, azt a gyermekeinkre, az unokáinkra, családtámogatásra, nyugdíjasokra, idősekre vagy a bevándorlókra kell majd elköltenünk” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán szombaton délután közzétett videóban.

A kampány végére a dolgok leegyszerűsödtek: arról kell döntenünk, hogy beengedjük-e a bevándorlókat Magyarországra vagy megvédjük Magyarországot – mutatott rá a kormányfő.
A visszaszámlálás elkezdődött, még néhány óra, és választunk – mondta Orbán Viktor, jelezve, maga is részt vesz a mozgósításban, egy telefonközpontból hívja fel a polgárokat, hogy vegyenek részt a vasárnapi, sorsdöntő választáson.

***

Orbán: kétszer Fidesz, csak ez a biztos

 

Kétszer Fidesz, csak ez a biztos – mondta a Facebook-oldalára szombaton délután kitett videóban Orbán Viktor miniszterelnök.

Ezzel arra utalt, hogy mind egyéni jelöltre, mind pártlistára adott voksukkal a Fideszt támogassák a szimpatizánsok.
A videóban Budapest Pestszentlőrinc városrészében Kucsák lászló képviselőjelölttel együtt vitt el a pártelnök-miniszterelnök egy, a választónak általa írt levelet.
„Fontos, hogy személyesen tudjam átadni; Magyarország sorsa lehet, hogy az ő egy szavazatán fordul meg” – jegyezte meg Orbán Viktor.

MTI

A fotón: Orbán Viktor miniszterelnök, pártelnök beszédet mond a Fidesz központi kampányzáró rendezvényén Székesfehérváron, a Városház téren 2018. április 6-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top