Close

EGLO, az én lámpám, az én stílusom

eglo 201712 ringnyito

Néha a legnagyobb tervezők is visszanyúlnak oda, ahonnan minden elkezdődött, a természethez. Így tett a 2017-2018-as kollekciójában az EGLO is, amikor újra felfedezte a fát, a lamellákban rejlő finom részletek segítségével pedig megalkotott egy modern formavilágú, sikerre ítélt lámpakollekciót, ötvözve a led technológiával. A lamellás lámpák a stílus maga!

Lamellák kecses és lenyűgöző látványa
Ha csak a technikai részletek lennének a fontosak, érdemes tudni, hogy minden egyes lamellás EGLO lámpa rétegelt (fa) lemezből készül, precíziós lézervágással, ezért az egyes lamellák milliméter pontosan illeszkednek egymáshoz.

Az így elkészült lamellás lámpák kecsességükkel, széles szín- és formavilágukkal hódítanak: ha azt szeretnénk, belesimulnak az enteriőrbe, ha pedig azt akarjuk, különös szépségükkel szobánk ékeivé válva hódítanak. Csodálatos az az összhang, ahogyan az otthonokban gyakran előforduló fa szokatlanul viselkedik, körülölelve a legmodernebb LED technológiát, azért, hogy együtt mutassák meg: bármilyen stílusú szoba, lakás, vagy ház kedvelt lámpái lesznek. Formatervezőik szerint valamennyi lamellás lámpának egyedi megjelenése van: a Cossano csepp formájával szinte kijátssza a gravitációt, a Sendero lenyűgözően elegáns, a Tindori olyan hatást kelt, mintha a led, amely a fényét adja, nem lenne elégedett a helyével, és folyamatosan a határait feszegetné.
egloazenlampam 3

Egyedi hangulat, extra melegfehér fény otthonunkban
Válasszunk bármilyen lamellás lámpát (az EGLO kínálatában megtalálható a függeszték, a fali, az álló, a mennyezeti, és az íróasztali lamellás lámpa is) a led filament fényforrást ajánljuk hozzá. A filament fényforrás azért illik a lamellált lámpához, mert ugyanazon elv mentén született: egyszerre jelenik meg benne a modern technológia – a led fényforrás számtalan előnyével – , a tradicionális formavilág (gondoljunk csak egy ’30-as évekbeli amerikai filmre, ott láthattunk ehhez hasonló stílusú izzókat), miközben extra melegfehér, szinte már sárgába hajló fényével 360 fokban világítja be a szobát, meglepően lággyá varázsolva az élesebb kontúrokat.
A filament fényforrások még tovább emelik a lamellás lámpák esztétikai megjelenését azzal, hogy beszerezhetők opálos, matt vagy átlátszó üveggel is – attól függően, hogy lamellás lámpánk burája milyen színű, és éppen melyik megoldás áll neki a legjobban.

Magyar siker Európában
Érdekes lesz elképzelnünk, hogy mialatt ezt a cikket elolvastuk, szinte bizonyos, hogy „valahol Európában” valaki vett egy – a pásztói üzemben magyar kezek által készített – lamellás lámpát, azért, hogy mihamarabb szobája, irodája dísze legyen. A lamellás lámpákat és a filament led fényforrást már beszerezhetjük az EGLO LUX Kft. LÁMPA SZAKÜZLETBEN, az EGLO webáruházban (www.egloshop.hu) és az EGLO Shop in Shop Partnereknél is országszerte.)

EGLO LUX Kft.
2120 Dunakeszi, Fő út 143/A
Tel.: 27/542 914, fax: 27/341 409
www.eglo.com
www.egloshop.hu

eglo logo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top