Ring Magazin

Hétfô, 2017. December 11.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Személyes horizont JEGYZET Színházi rendező, mint politikai provokátor

Színházi rendező, mint politikai provokátor

E-mail Nyomtatás PDF

Üldözött magyar rendező a szolidáris nyugati világban” címmel írt Rab Irén igen jó elemzést Schilling Árpádnak az osztrák rádiónak adott interjújáról. Ebben olvashattuk, hogy „létezik még erkölcsi norma is, mely szerint olyan személy, közösség, ország rossz hírének keltése, amelyhez tartozunk, árulással egyenértékű… de hála a haladó osztrák és német színházi világnak, külhonban jut elég munka Schillingnek. Nemrég volt a „Megkönnyebbülés” című színházi projektjének ősbemutatója St. Pöltenben, ahol a helyi társulat színészeivel improvizációs színházat csinált.”

A kedves olvasók nagy többségének persze nincs fogalma arról, hogy milyen rendező is Schilling, aki 20 éve alapította a Kértakört. Most egyik előadásából idézünk néhány jellemző részt, amely itt nézhető meg ( kattintson a képre) 

schilling.e.cs.001

Nos azzal kezd a művész úr, hogy ő 20 éve alapította a Krétakört, és mint közfeladatot ellátó civil szervezet pályázott állami támogatásra, de az általa kért összeget a felére csökkentették. Levelet írt a minisztériumnak, hogy indokolják meg. Viszont, a törvény szerint erre nem kötelezhető a hatóság. A nyilvános előadáson kifejtette, hogy ez „. „Kurva nagy baj, hogy nem indokolják. Ezért a büdös életben nem lesz itt demokrácia.” Ezen annyira felhúzta magát, hogy elment a minisztérium elé és széttépte a kérelmét majd nyilvánosan feltette a youtubra, amit kilencezren lájkoltak.

Szóval Magyarországon nincs demokrácia, mivel kevés állami támogatást kapott a Schilling!
Én ezek után egy fillért nem adnék az adófizetők pénzéből, ennek a primitív ostoba alaknak.

Ami ezután következett, az nem más, mint ocsmány pornó. A már említett fölvételen 25. perctől kezdődően a művész úr kedves felesége, Sárosdi Lilla művésznő a világot jelentő deszkára helyezett díványon 300 néző előtt nyílvánosan kiveri a két keze ügyébe kerülő férfi izéjét.
Az csak hab a tortán, hogy ez a hölgy volt az, aki miatt meghúrcolták Marton László színházrendezőt, mert őt molesztálta.

Nos, ezt a Schillinget pátyolgatja a nyugati színházi világ. Szívesen oda adnám, nem kölcsön, hanem véglegesen, hadd élvezzék ők, az előadásait, az ottani adófizetők pénzén.

Egerszegi Csaba

Kapcsolodó cikkünk: Üldözött magyar rendező a szolidáris nyugati világban - Rab Irén


(4 értékelés)
 

Kína Európában - Budapesten

01kinaicsucs.nagy resize resizeselyemut resize resizekakas resize resizekinaiak resize resizerepter resize resizeparlament resize resize
Budapest középpont lett: Közép-Kelet-Európa és Kína legmagasabb rangú politikusai, pénzügyi, gazdasági vezetői találkoztak ép itt. Vonultak a delegációk, bénult a város, sokkolódott a sajtó, özönlöttek a hírek. Aláírták, elindították, megindul, elkészült, átadták, átvették. Összeállításunkban Kína és a csúcstalálkozó szerepét igyekeztünk összefoglalni. 3 nap számos cikk - képeinkre kattintva és oldalainkon tallózhatnak a beszámolók között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 1097 vendég böngészi

bav logo kicsi banner