Ring Magazin

Hétfô, 2018. Október 15.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Programok Társasjáték ünnep

Társasjáték ünnep

E-mail Nyomtatás PDF

tarsasjatek.programaA Társasjátékok Ünnepe kétnapos rendezvény ígér remek kikapcsolódást november utolsó hétvégéjére a budapesti Lurdy Házban. 350 asztal, 60 játékmester, 2000 társasjáték, 3000 m2-en, 6 teremben várja az érdeklődőket. Idén külön gyerektermet is nyitnak, ahol a 3-7 éves korosztály élvezheti majd a játékokat,

A Társasjátékok Ünnepe a modern családi, felnőtt és gyerek társasjátékok országos fesztiválja, amelyen gyerek-, családi, felnőtt-, logikai, fejlesztő-, parti-, stratégiai játékokkal, illetve társasjátékokkal lehet megismerkedni. A játékokat játékmesterek mutatják be, valódi showműsorok keretében. A játékokat ki is lehet próbálni, családdal, barátokkal vagy a játékmesterek segítségével - írják a szervezők, a Lurdy Ház eseményéről.

Az ünnep lehetőséget ad, hogy a látogatók minél több társasjátékot próbálhassanak ki, illetve ízelítőt is kapjanak a társasjátékok egyre gazdagabb világából. Élménydús program azoknak, akik már igazi társasjátékosok (gémerek) és azoknak is, akik csak most ismerkednek a társasjátékok világával, esetleg felnőttként, most fedezik fel ismét.

A Társasjátékok Ünnepén a sok közkedvelt játék mellett meg lehet ismerkedni társasjáték-újdonságokkal is a nagyvilágból. Illetve több, magánkezdeményezésben fejlesztett magyar társasjáték is a rendezvényen szokott debütálni.

 

Forrás: fesztivalnaptar.hu


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk októberi száma

cimlap 2018okt 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 799 vendég böngészi

bav logo kicsi banner