Ring Magazin

Hétfô, 2017. November 20.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Programajánló Magyar Filmhét a Sugár Moziban

Magyar Filmhét a Sugár Moziban

E-mail Nyomtatás PDF

253710 0Különleges programmal készült novemberben a Sugár üzletközpont mozija: az elmúlt évek és évtizedek legjobb magyar filmjeit mutatja be, egy héten át, kedvezményes mozijegy és büfé árakat biztosítva. Az elmúlt év sikeres és a régmúlt feledhetetlen filmjeiből válogattak a szervezők a  Magyar Filmhétre. 

Olyan alkotások szerepelnek a listán, mint például a nemzetközi viszonylatban is óriási sikereket arató Kincsem, a 2017-es nyár legnagyobb filmje a Pappa Pia, illetve Enyedi Ildikó több nemzetközi díjra is nevezett filmje, a Testről és Lélekről. Az újabb filmremekek közül kedvezményes áron nézhető meg még az 1945, a Tékasztorik, az Egy kupac kufli és az Aurora Borealis - Északi fény is. De a Magyar Filmhét programban nem csak a legfrissebb magyar filmekkel, hanem a régi idők klasszikusaival is készültek. Makk Károly rendezte Szerelem, a Hideg napok, Az ötödik pecsét, A tanú, a Régi idők focija, vagy a Fábri Zoltán rendezésében készült klasszikus, A Pál utcai fiúk című ifjúsági film. A könnyedebb szórakozást szolgálja  A tizedes meg a többiek című vígjáték, illetve az Isten hozta, őrnagy úr! című játékfilm. 

A Magyar Filmhét november 15-ig tart a Sugár Moziban ( Bp. Őrs vezér tere - bevásárló központ) A jegyárak egységesek, 590 Forint. 

  


(1 értékelés)
 

Csokoládé

A csokoládé - szenvedély. Szenvedély fogyasztani. Szenvedély készíteni. Szenvedély árulni is. Pelle Csilla szenvedélyből és szenvedéllyel nyitotta meg kis üzletét 14 évvel ezelőtt Szentendrén, a belvárosban. Az Édeni Édességek Boltja, ahol mindenből árad a csokiillat és a harmónia, 2017-ben másodszor nyerte el az Év üzlete rangos díjat. Gratulálunk! A tulajdonos legújabb büszkeségei a most érkezett, világhírűvé lett MAGYAR csokoládék (képeinken)

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 847 vendég böngészi

logo negyzetes goourmet