Ring Magazin

Csütörtök, 2018. Október 18.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Hír és hátTér HÍR ÉS HÁTTÉR Londonban a WAMP design vásár

Londonban a WAMP design vásár

E-mail Nyomtatás PDF

rethink wamp

November 18-án a WAMP design vásár Londonban mutatkozik be a Balassi Intézet által szervezett reTHINK Hungary and the V4 egy napos dizájn-fesztiválon. Az eseményen a WAMP harminc hazai tervező márkájával várja a helyi divat- és design rajongókat London belvárosában a Black Swans Studios kiállító térben. A rendezvény az újragondolás, újrahasznosítás témáját mutatja be különböző nézőpontokból: dizájn-vásáron, divatbemutatókon, kerekasztal-beszélgetésen és a magyar gasztronómián keresztül.

2006-os indulása óta a WAMP egyik fő missziója, hogy a hazai tehetséges tervezőket, divat- és designmárkákat a nemzetközi piacokon is megismertesse, népszerűsítse. Ebben a célkitűzésben fontos mérföldkő, hogy a design vásár november 18-án harminc hazai designerrel mutatkozik be a londoni Balassi Intézet által szervezett reTHINK Hungary and the V4 rendezvényen Londonban, a divat és a design egyik legjelentősebb városában.


Az eseményen a WAMP vásárokról már jól ismert tervezők mellett egészen új márkák is bemutatkoznak; divattervezők, ékszerészek, táskakészítők, bőrdíszművesek és formatervezők vesznek részt a rendezvényen. A tervezők kiválasztásánál fő szempont volt, hogy a márkák illeszkedjenek a reTHINK környezettudatosságot és újrahasznosítást hangsúlyozó tematikájához, innovatív szemléletmódot és magas minőséget képviseljenek, és készen álljanak arra, hogy a nemzetközi piacon is megméretessék magukat.
A reTHINK Hungary az első magyar design fesztivál Londonban, a főszervező a Balassi Intézet - Londoni Magyar Kulturális Intézet egész napos programmal várja mind a kint élő magyar, mind a nemzetközi közönséget. A WAMP-on kívül két tehetséges hazai divattervező – Fanni Varga - byVarga és FANNY NAGY – divatbemutatóját is megnézhetik az érdeklődők, és egy izgalmas, kiriorigami technikán alapuló ékszerkészítő workshopon is részt vehetnek, melyet a Kinetech dizájnstúdió művészei, Bolygó Bálint és Beregszászi Előd tartanak. A visegrádi országok képviselői kerekasztal beszélgetés keretében vitatják meg a régió design- és kreatíviparának sajátosságait, és annak lehetőségeit a nyugat-európai piacon. A programok mellett lesz borkóstoló és hazai konyha is, ahol a látogatók megismerkedhetnek a magyar borokkal és gasztronómiai különlegességekkel.
A rendezvényen belül a WAMP központi helyet kap, a hazai tervezők a legfrissebb kollekcióikkal, egyedi kisszériás termékeikkel várják a látogatókat.

Esemény: ReThink Hungary and the V4
Dátum: 2017. november 18. 11:00 – 19:00
Helyszín: Black Swans Studios, 2 - 3 Black Swan Yard, Bermondsey Street, London SE1 3XW

wamp logo

További információ:
Facebook esemény
Balassi Intézet honlapja

KIÁLLÍTÓK
Öltözék:
Alma Vetlényi, DIVUM, Gabo Szerencses, LAZLO, SustikKriszta, Vikman Anna - womenswear, ZAGABO
Ékszer:
BORIBIANKA Jewels, DELACIER, Faludi G Jewellery, Imola Anderlik, Tengely Nóra Jewellery,
Kiegészítő:
Autistic Art, Blind Chic, Budzsaklia, Concept Eyewear, Cimbi, Mandragora Design, Presso Design, SERTEES, The Naan Design, The BOSIGN, Vanda Berecz, Zabo London,
Lakberendezés:
Anaptás by Anagraphic, Lamoppe, LUMINOSE - the lovely lamp, PaperchainG, Paperspokes, Urban Sidewalker

 


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk októberi száma

cimlap 2018okt 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 915 vendég böngészi

bav logo kicsi banner