Close

RIPORTFILM Laller pályafutásáról

ala

Mindig nagy dolog, ha egy sportoló pályafutását riportműsorban hosszasan taglalják. Amikor olyan dolgok is felszínre kerülnek, amelyekre a megszokott néhány perces kérdezz-felelek alatt esély sem mutatkozik. Külön öröm, ha ez egy motorsportban tevékenykedő személlyel történik – reméljük hagyomány születésének lehetünk tanúi!

 

Az ötven perc tiszta műsoridő alatt betekintést nyerhettünk a kezdetekbe, Lajos inspirációiba, sok-sok apró részlettel, eddig rejtve maradt érdekességekkel megspékelve. A Dakaros bátran beszélt az őt bíráló irigyekről is, akiknek elért eredményeivel és saját álmainak megvalósításával igyekszik „megfelelni”.

A beszélgetés az alábbi linken tekinthető meg:

https://youtu.be/fEuguDKsBDo?t=34s

A negatív hangok elhanyagolhatók, hiszen egyre gyakrabban és mind több helyről kap meghívást-felkérést a Laller Racing Dakar Team töretlen érdeklődésnek örvendő pilótája:

„Gyúrunk a Raid of The Champions nyírádi menetére, de közben egyéb kellemes kihívások is terítékre kerültek. Hamarosan Dakaros előadást tartok majd kisiskolásoknak, amelyet legalább olyan izgatottan várok, mint a közeljövő feladatait!” – zárta mondandóját a felpörgött Laller.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top