Ring Magazin

Szerda, 2017. November 22.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport RIPORTFILM Laller pályafutásáról

RIPORTFILM Laller pályafutásáról

E-mail Nyomtatás PDF

alaMindig nagy dolog, ha egy sportoló pályafutását riportműsorban hosszasan taglalják. Amikor olyan dolgok is felszínre kerülnek, amelyekre a megszokott néhány perces kérdezz-felelek alatt esély sem mutatkozik. Külön öröm, ha ez egy motorsportban tevékenykedő személlyel történik – reméljük hagyomány születésének lehetünk tanúi!

 

Az ötven perc tiszta műsoridő alatt betekintést nyerhettünk a kezdetekbe, Lajos inspirációiba, sok-sok apró részlettel, eddig rejtve maradt érdekességekkel megspékelve. A Dakaros bátran beszélt az őt bíráló irigyekről is, akiknek elért eredményeivel és saját álmainak megvalósításával igyekszik „megfelelni”.

A beszélgetés az alábbi linken tekinthető meg:

https://youtu.be/fEuguDKsBDo?t=34s

A negatív hangok elhanyagolhatók, hiszen egyre gyakrabban és mind több helyről kap meghívást-felkérést a Laller Racing Dakar Team töretlen érdeklődésnek örvendő pilótája:

„Gyúrunk a Raid of The Champions nyírádi menetére, de közben egyéb kellemes kihívások is terítékre kerültek. Hamarosan Dakaros előadást tartok majd kisiskolásoknak, amelyet legalább olyan izgatottan várok, mint a közeljövő feladatait!” – zárta mondandóját a felpörgött Laller.


(0 értékelés)
 

Csokoládé

A csokoládé - szenvedély. Szenvedély fogyasztani. Szenvedély készíteni. Szenvedély árulni is. Pelle Csilla szenvedélyből és szenvedéllyel nyitotta meg kis üzletét 14 évvel ezelőtt Szentendrén, a belvárosban. Az Édeni Édességek Boltja, ahol mindenből árad a csokiillat és a harmónia, 2017-ben másodszor nyerte el az Év üzlete rangos díjat. Gratulálunk! A tulajdonos legújabb büszkeségei a most érkezett, világhírűvé lett MAGYAR csokoládék (képeinken)

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 716 vendég böngészi

logo negyzetes goourmet