Ring Magazin

Kedd, 2017. November 21.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Dobogós helyek, bajnoki remények a Hungaroringen!

Dobogós helyek, bajnoki remények a Hungaroringen!

E-mail Nyomtatás PDF

aaacccLefutotta a záróforduló első versenyét a magyar országos bajnokság mezőnye, közte a formaautós mezőny. A Gender Racing Team stabil teljesítménnyel hozta a futamot, és két második helyezéssel még harcban áll a bajnoki dobogó legfelső fokáért. A nap azonban a verseny után sem ért véget, ugyanis a vasárnapi rajtsorrendet is eldöntötték a csapatok.
„A legfontosabb az volt számomra, hogy a versenymérnököm utasításait betartva vezessek, igyekeztem legjobb képességeim szerint így cselekedni. A tempónk remek volt, az autó úgy viselkedik, ahogy akarom - élvezet így a versenyzés. A futamon a rajtom jól sikerült, amíg tudtam addig tartottam magam, viszont utána már csak a saját versenyem űztem, vezetéstechnikai elemeket csiszoltam.” - mondta el Tamás, aki már gőzerővel a jövő évre körvonalazódó Európai szereplésre koncentrál.

 

aacc

 

Stern Roland egész nap konzekvensen jó formát mutatott, az első időmérő edzésen majd egy másodperccel előzte meg a Renault-os mezőnyt, így az előjelek a szimpatikus versenyző győzelmére utaltak. Hogy miért lett végül „csak” második, azt maga Roland sem tudta megmondani.

 

aaaacccc

 

„Minden úgy alakult ma, ahogy terveztük, ez alól csak a verseny volt kivétel. Úgy érzem, megvan a tempóm, minden rendben az autóval, a rajtom is jól sikerült. Volt egy elhibázott manőverem, ahol visszacsúsztam a második helyre, és már nem is tudtam visszajönni onnan. Ez azért fura, mert gyorsabbak vagyunk a Renault-os riválisainknál, de valahogy most nem jött ki a lépés. Kipróbálunk majd új beállításokat, igyekszünk kievickélni a helyzetből.”

A szombati nap zárásaként még egy kvalifikációs etapot tartottak, ahol a fiúk lemásolták a délelőtti teljesítményük. Stern Roland a kategória pole-ból várhatja a holnapi első versenyt, míg Rónai Tamás ismét a második rajtkockából indul majd. Vasárnap újfent kellemes versenyidő ígérkezik, a Hungaroring kapuja továbbra is nyitva áll a látogatók előtt!


(1 értékelés)
 

Csokoládé

A csokoládé - szenvedély. Szenvedély fogyasztani. Szenvedély készíteni. Szenvedély árulni is. Pelle Csilla szenvedélyből és szenvedéllyel nyitotta meg kis üzletét 14 évvel ezelőtt Szentendrén, a belvárosban. Az Édeni Édességek Boltja, ahol mindenből árad a csokiillat és a harmónia, 2017-ben másodszor nyerte el az Év üzlete rangos díjat. Gratulálunk! A tulajdonos legújabb büszkeségei a most érkezett, világhírűvé lett MAGYAR csokoládék (képeinken)

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 654 vendég böngészi

logo negyzetes goourmet