Ring Magazin

Csütörtök, 2017. December 14.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Sport Pole és a technika gonosz tréfája a Gender Racing Team-nél

Pole és a technika gonosz tréfája a Gender Racing Team-nél

E-mail Nyomtatás PDF

Az egyik szem sír, a másik pedig nevet. Valószínűleg így érzik most magukat a Gender Racing Teamnél. Tóth Gender Tamás csapatát azonban kemény fából faragták, ezek a fiúk az elhivatottságukkal képesek a nehézségekből is előnyt kovácsolni. Ez utóbbit többször láthatták már a gárdáért szurkolók.

aaaaaa234

 

"Ezúttal egyedül vettem részt a csapatom képviseleve az időmérőn, ami egész jól sikerült. Nyolc tizedet javítottam a tavaly itt futott legjobbamhoz képest, amellyel sikerült megszereznem a kategória pole pozícióját. Külön öröm, hogy a nemzetközi Renault-os mezőny tekintetében is az enyém lett a legjobb idő, csak az újabb specifikációval rendelkező márkatársak és az erősebb autók végeztek előttünk.

 

aaaaaaa123

 

Pozitív napot zártunk, fekszik nekem ez a pálya és szeretem is. A tervünk, hogy kiegyensúlyozott versenyzéssel megtartsuk ezt a pozíciót, és így építsük fel a hétvégét. Mindent el fogok követni, hogy jól teljesítsünk a futamokon!" - hangsúlyozta ki Stern Roland.

Rónai Tamásnak nem volt ilyen szerencsés napja. Autójának felújított motorja megérkezett, ám a kilazult ékszíj miatt nem vihette pályára a versenygépét, így a kvalifikációról is lecsúszott:

„Nagyon vártuk az alkatrészt, de az csak kisebb késéssel érkezett meg hozzánk. Ez még nem is lett volna akkora gond, hiszen a szerelőgárdánk azonnal nekilátott a beépítésének, viszont az ékszíjjal további problémánk adódott és ezzel csak az indításkor szembesültünk. Mivel a legutóbb is ez okozta a galibát, így nem akartunk kockáztatni semmit, muszáj volt elengedni az időmérő edzést.

 

aaaaaaa233

 

Az első versenyen a bejáratás lesz a legfontosabb és közben majd ki is kell jönni, hogy hűtsük a motort. A cél, hogy teljesítsük a versenytáv 75%-át, mert így nem maradunk pont nélkül. Nagyon hálás vagyok a srácoknak, hiszen a lelküket kidolgozzák, hogy rendben legyen az autó! Meglátjuk a vasárnap hogy alakul, de bízom benne, ezek után lesz már egy sima hétvégénk is. Az élet pedig majd visszaszolgáltatja amit elvett!" - összegezte a kialakult helyzetet Rónai Tamás.


(0 értékelés)
 

Kína Európában - Budapesten

01kinaicsucs.nagy resize resizeselyemut resize resizekakas resize resizekinaiak resize resizerepter resize resizeparlament resize resize
Budapest középpont lett: Közép-Kelet-Európa és Kína legmagasabb rangú politikusai, pénzügyi, gazdasági vezetői találkoztak ép itt. Vonultak a delegációk, bénult a város, sokkolódott a sajtó, özönlöttek a hírek. Aláírták, elindították, megindul, elkészült, átadták, átvették. Összeállításunkban Kína és a csúcstalálkozó szerepét igyekeztünk összefoglalni. 3 nap számos cikk - képeinkre kattintva és oldalainkon tallózhatnak a beszámolók között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 1137 vendég böngészi

bav logo kicsi banner