Close

Metró káosz

m3metrokisp

Óriási káoszt és több órás forgalom kiesést okozott egy kis kutya az M3-as metróban, pénteken délelőtt. A kis kedvenc pórázról szabadult el az Árpád hídi megállóban, berohant az alagútba ás ezzel több órára lebénította Budapest egyik fő metróvonalának forgalmát. A BKK azonnal leállította a szerelvényeket. 

Kutyás rendőrök és állatvédők érkeztek a helyszínre, az M3-as metró teljes szakaszára, hogy az elszabadult kis kutyát megtalálják. A BKK folyamatosan igyekezett informálni utasait közben: előbb a Deák Ferenc tér és Újpest-Városközpont között közlekedtek pótlóbuszok, majd a Nagyvárad tér és Lehel tér között indítottak metró pótlókat. A Közlekedési Központ közösségi oldalán folyamatosan osztotta és frissítette a híreket, valamint a megállókban elhelyezett BKK hangszórókon keresztül tájékoztatta utasait. A forgalom délután 1 óra körül állt helyre, amikor is a kutya biztonsággal megkerült. Állatvédők találtak rá és fogták be a az M3-as Dózsa György úti megállójában. A kutya épségben került vissza gazdájához. 

A BKK a történtek után közleményben hívta fel utasai figyelmét: A közösségi közlekedés használatakor mindig vigyázzatok magatokra és kedvencetekre is!

Majd bemutatta Facebook oldalán a káosz okozóját: Ő Husi – írták – akit a rendőrség, állatvédők, a BKK és a BKV munkatársai – és természetesen a gazdi – kiszabadítottak az M3-as metró alagútjának fogságából.

A metró újra a teljes vonalon közlekedik. 

huskutya

Ő Husi – osztotta meg közösségi oldalán a fotót a BKK a sikeres, de nem hétköznapi akciót követően  ( Fotó: BKK)

Forrás: BKK

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top