Ring Magazin

Csütörtök, 2018. Október 18.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Otthon Mint kép a falon

Mint kép a falon

E-mail Nyomtatás PDF

mintkepafalon 720

Az LG elhozta Magyarországra a jövő tévéjét. A falra simítható SIGNATURE OLED W7 a budapesti LUMAS Galériában mutatkozott be a közönségnek.

Minden tökéletes tárgyban van valami közös: egyszerűek, letisztultak, hiányzik belőlük minden, ami felesleges. Szépségük esszenciális, és magáért beszélt – ha ilyen tárgyakkal vesszük magunkat körül, a harmónia szinte észrevétlenül költözik otthonunkba. Az LG dizájnereit is ez a gondolat vezette, amikor a cég legújabb csúcstévéjét megálmodták. Az alig néhány milliméter vékony, falra simuló LG SIGNATURE OLED W7 televízió szépsége légiesformáival, tökéletes arányaival bármilyen környezetből kitűnik.

Az LG 2017-es prémiumkategóriás,65 hüvelykes tévékészüléke egy mindössze 3,85 mm vékony OLED panel, melyből az alkotók minden felesleges elemet száműztek. Szinte semmi sem emlékeztet rajta a televíziók megszokott formáira, az LG új tévéje gyakorlatilag egy gyönyörű, karcsú lap. Picture-on-Wall (kép a falon) kialakításnak köszönhetően úgy simíthatjuk a falra, akár egy képet.

mintkepafalon 3

A készülék és a fal között szinte semmilyen rés nem marad, és a tévé a hátlapján elhelyezett mágneses tartókkal együtt is csak alig több mint 4 mm-re emelkedik ki a síkból — nem jobban, mint egy tükör. Így olyan látványt nyújt, mintha ablak nyílna a falon, melyen keresztül elképesztő képminőségben bontakozik ki a világ.

Bár a készülék önmagában is lenyűgöző szépségű, a képernyőn feltáruló színek is elvarázsolják a nézőt. A nevében jelzett OLED technológiának köszönhetően minden, aminek a képernyőn feketének kell mutatkoznia, valóban fekete marad, hogy mellette a legdinamikusabb, legélethűbb színek kelhessenek életre, egymilliárd árnyalatban.

A tévébe épített legkorszerűbb technológiának köszönhetően a képernyőn zajló események kellős közepén érezhetjük magunkat. Az LG SIGNATURE OLED TV W7-tel a nem mindennapi látvány úgy költözik otthonunkba, hogy közben a mozizás minden élményét is megkapjuk. Az erőteljes, részletgazdag hangzás az egész helyiséget betölti, teljesen körülölelve a hallgatóságot. Mindezt a tévéhez tartozó elegáns soundbar nyújtja, amely a képernyőről leválasztva, a készülék hardver elemeivel együtt egy különálló egységben kapott helyett.

A csúcskategóriás készüléket idén januárban leplezték le a Las Vegas-i elektronikai show-n, ahonnan a kiállítás „Best of the Best”, azaz a legjobb terméknek járó díját is elhozta. Az LG SIGNATURE OLED TV W7 júniusban megérkezett Magyarországra is, ahol a budapesti LUMAS Galériában ismert nemzetközi festő- és fotóművészek képei között mutatkozott be a sajtónak. A galéria saját nyári kiállítási anyagába is befogadta a különleges szépségű televíziót, amelyet 2017. július 8-ig tekinthetnek meg a látogatók.


(1 értékelés)
 

Megjelent A Mi Otthonunk októberi száma

cimlap 2018okt 

Bővebben az Otthon rovatban

Média a médiában

02.ecs.mediacimlap02.fz.mediaringor ring01.kg.media01.orkeny.media04.mzmedia

A sajtót, a nyilvánosságot és a valódi sajtót egyre inkább háttérbe szorító közösségi platformokat vettük nagyító alá összeállításunkban. Mi a hír, mi a vélemény és hol szentség, azaz a hitelesség. Hihetünk-e még a médiának? Kinek, minek, hogyan, miért, mikor? Az újságnak, a tévének, a világhálónak, a közösségi oldalaknak? Erre kerestük a választ. A fotókra kattintva tallózhatnak cikkeink között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 954 vendég böngészi

bav logo kicsi banner