Close

Lazulj el a nyár zenéjére és fényeire!

lazuljel 4

Neked mi jut eszedbe a nyárról? Lazítás, vízpart, kikapcsolódás a mindennapokból? Pörgés, bulizás, kertipartik? Add meg a háttérzenét a nyárhoz a B&O PLAY hordozható hangszóróival: a legújabb és legkisebb Beoplay P2 a zsebedben is elfér, az A1 a tengerpart homokjában is csodásan mutat, a Beolit 17 hangzásával és formájával is otthonod nélkülözhetetlen eleme lesz. A félhomályos nyári estéket pedig színezd meg az Elgato Avea Flare hordozható, okostelefonnal vezérelhető lámpájával! Hangold össze a zenét és a fényt, és add át magad a nyárnak!

B&O PLAY Beoplay P2
lazuljel 1
A B&O PLAY legújabb és legkisebb vezeték nélküli hangszóróját az élethez való könnyed és spontán hozzáállás ihletette. Erősítsd fel a zeneélményt a Beoplay P2 intelligens funkcióival! Érintsd meg duplán az alumínium rácsot, és indítsd el vagy állítsd le a zenét pusztán ezzel az egyszerű mozdulattal! Ha pedig zeneszámot váltanál, csak rázd meg lazán a hangszórót! Élvezd a kavics formájába rejtett hamisítatlan Bang & Olufsen hangzást, és hallgasd kedvenc zenéidet a P2-vel akár 10 órán keresztül egy feltöltéssel úgy, ahogy azokat az előadók megálmodták! Nulla torzítás, 360 fokos hangzás otthon, az autóban vagy akár a vízparton is. Válassz az örök klasszikus fekete, homokszín és királykék színben elérhető hangszóró közül, és add át magad a szabad zeneélménynek!
Ajánlott fogyasztói ár: 52 400 Ft

B&O PLAY Beoplay A1
lazuljel 2
A Beoplay A1 tökéletessége a részletekben rejlik. Alumínium rácsborítása hűvös eleganciát sugároz, amelyet finoman lágyít a puha bőrszíj. Akaszd fel a szobád falára, vagy rakd egyszerűen az asztalra, és élvezd a dizájnba öntött zenét és a hamisítatlan Bang & Olufsen hangzást! Az A1 a táskádban is kényelmesen elfér, sőt strapabíró a borítása, így nyugodtan magaddal viheted nyári kirándulásokra is. Hallgasd vele kedvenc zenéidet egész nyáron, és élvezd, hogy a 360 fokos hangzás minden teret dallamokkal tölt meg! Válaszd a hozzád leginkább illőt a mandarin, szénszürke homok-kavics, natúr, fekete, mohazöld és sötétpiros színű A1-ből!
Ajánlott fogyasztói ár: 77 200 Ft

B&O PLAY Beolit 17
lazuljel 3
Nálad sem hiányozhat a zene, amikor a nyári estéken egy pohár fröccsel a kezedben kiültök a teraszra lazítani? A Beolit 17 hangszóróval még erőteljesebb, még intelligensebb zeneélményt kaphatsz. A kiváló True360 fokos hangzás lehetővé teszi, hogy minden irányból egyformán élvezd a dallamokat, letisztult vonalvezetése pedig tökéletesen illeszkedik mindegyik szobába. A hangszóró tetején elhelyezett új, intelligens one-touch gombbal anélkül válthatsz zenét, vagy kapcsolhatod ki ébresztődet, hogy a telefonodhoz kellene nyúlnod. Zeneszámaidat akár 24 órán keresztül hallgathatod vele, a vezeték nélküli hangszórót pedig bárhová magaddal viheted – akár még a hétvégi kirándulásra is.
Ajánlott fogyasztói ár: 154 700 Ft

Elgato Avea Flare

Imádod a nyári nap fényét? Ha tehetnéd, egész nyáron csak a levendulamezőkben gyönyörködnél? Vagy csak egy kis hangulatvilágításra vágysz az esti teraszon ülős kikapcsolódáshoz, borozgatáshoz? Az Elgato okostelefonnal vezérelhető LED lámpájával, az Avea Flare-el hangulatodhoz igazíthatod a fényeket. Kapcsold be a zenét, állítsd be a naplemente előtti utolsó pillanatokat idéző fényt, és relaxálj! Töltsd meg a levegőt üdítő fénnyel, idézd meg a cseresznyevirágzást vagy a hegyvidék frissítő színeit, és élvezd ahogy a fények és színek hatására minden nyugodtabbá válik körülötted!
Ajánlott fogyasztói ár: 32 800 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top