Close

XX. Budapesti Nagy Sportágválasztó

Május 26-27-én várja a sportolni vágyókat a Budapesti Nagy Sportágválasztó a XI. kerületi Merkapt Sportközpontba, ahol több mint 100 sportágat lehet kipróbálni. A jubileumi XX. Budapesti Nagy Sportágválasztón a nagyközönség olimpikonokal, világ és Európa-bajnok sportolókkal találkozhat, akikkel lehetőség lesz a közös beszélgetésre, fénykép készítésére.

A Nagy Sportágválasztó huszadik alkalommal bizonyítja, hogy egy jó ötlettel, kitartó lelkesedéssel és összefogással egy hasznos rendezvényt lehet létrehozni és működtetni. A sportközpontban eseményenként több mint 20.000 látogató próbálja ki a sportágak valamelyikét, amely a gyakorlatban járulhat  hozzá, hogy  minél többek életének természetes részévé váljon a rendszeres testmozgás.  A rendezvény közel hozza a gyerekekhez, a családokhoz a sportot, a mozgás örömét. Különlegessége az eseménynek, hogy lehetőséget ad a példaképekkel, olimpikon, világ és Európa-bajnok sportolóinkkal való találkozásra, akár együtt sportolásra, mely meghatározó élményt ad a gyerekeknek.
Többek között találkozhatunk a rendezvényen: Boczkó Gábor, Dunai Antal, Gróf Dávid, Fábián László, Imre Géza, Juhász Roland, Jung Beáta, Kasza Róbert, Kiss Gergely, Kövér Márton, Lisztes Krisztián, Mányoki Attila, Márton Anna, Nyéki Balázs, Paján Viktor, Péni István, Rippel Ferenc, Rippel Viktor, Simona Staicu, Szentpéteri Viktor, Szilágyi Áron, Szuper Levente, Tobai-Sike Renáta, Torghelle Sándor és Varga Zsolt sportolóinkkal.
A 9 és 17 óra között nyitva tartó rendezvény pénteki napja elsősorban az előre bejelentkezett, oktatási intézményekből érkező óvodai, iskolai csoportoknak van fenntartva, szombaton pedig a nagyközönséget a családokat várják a szervezők.
Helyszín: Merkapt Sportközpont, 1106 Budapest, Maglódi út 12/A. A belépés ingyenes.
Részletes információ: www.sportagvalaszto.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top