Close

Laller – Hellas nem, Albánia és a Baja 500 igen!

aa16

Horváth Lajos körül zajlik az élet. Noha az elmúlt időszakban nem ült motorra a Quebeck Laller Racing Team pilótája, ennek ellenére bőven akadt teendő a háza táján.

 

A térdoperációja után lábadozó sportember nagyon elszántan készült, azonban a görög kihívást legnagyobb bánatára „dobnia” kellett. Orvosa tanácsára nem vesz részt a hosszú, és embertelen versenyen, hogy egy esetleges sérüléssel még csak véletlenül se tegye kockára a jövő évi Dakaros szereplését. A váci hős ennek ellenére nem ül a babérjain, sőt, újabb nagy dobásra készül!

„Ez most már így alakult, kár lenne keseregni. A doktor úr intelmeit követve nem állok rajthoz a Hellas ralin, nem vagyok még 100%-os állapotban, így nem lenne értelme erőltetni a dolgokat. Hosszútávú versenyen nem is indulok májusban, viszont a hétvégén újból nyeregbe pattanok! A Riverside Bajan bejáratom a motorom, amely a gazdájához hasonlóan egy alapos generálon, felújításon esett át.

 

aa17

 

Szombathelyen csak tesztelni fogunk, ez a verseny rövid jellegéből adódóan tökéletes alkalom lesz a technika csekkolására, és a visszarázódásra. A hónap további részében folytatom a regenerálódást, és az edzéseket, melynek hatására remélhetőleg egyre jobb formába lendülök majd. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor aztán június 3-tól következhet az albán rali, amely a Dakarra történő ráhangolódás első igazi állomása lesz!

Következő lépésként Amerikában próbálhatunk szerencsét, ugyanis kaptunk egy megkeresést a híres-neves Baja 500-ra. A részletek egyelőre még maradjanak rejtve, ám a háttérben a csapatommal azon dolgozunk, hogy komplex felkészüléssel érkezzek majd a Dakarra, és sportszakmailag, valamint marketing értékben is vonzó alternatívát nyújtsunk a támogatóinknak” – zárta mondandóját sejtelmesen Laller, aki az első hazai versenyző lehet a tengerentúli Baja sorozat történetében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top