Close

Belakjuk a konyhát

konyha trendek ok

A legnagyobb 2017-es konyha trendek
10 stílusközpontú design trend, amire érdemes odafigyelned.

1. A Kortárs Vidék
Ebben a láthatóan vidéki konyhában a rusztikus kiegészítők finoman mossák össze a modern felszereltséget a vintage hangulattal. Az egyszínűsége teszi könnyeddé és emelkedetté az enteriőrt. A kiegészítők pedig karakteresen kirajzolódnak a fehér háttérből, a régiségek és régmúltat idéző használati tárgyak kiváló harmóniában állnak a fehérre festett hajópadló felett.

egy ok

2. Váratlan színek berobbanása
Ha hófehér konyhát választunk, a kulcs a részletekben rejlik. Mindegy hogy az anyagok, felületek vagy a színek lesznek azok melyek meghatározóak, de mindenképp jellegzetessé kell tegyük a teret egy meglepő részlettel. Imádjuk a mosogató meglepő színét, ahogy harmonizál a szekrényből kikandikáló étkészlettel!
ketto ok

3. Világos nyír szekrények
Lehetséges hogy a világos nyír mintázat leváltja a teljesen fehér konyhát az idén? Mi így gondoljuk! Párosítva a csiszolt márvány munkapulttal és a festett deszka hatású fallal, megtestesíti a könnyed tökéletességet!

4 ok

4. Különféle csempék keveredése
Amikor a padló vagy a konyhapult mögötti csempe kiválasztásához érkezel, ne félj leragadni egy fajta típusnál vagy mintánál. Bátran párosítsd a különféle stílusokat, de arra figyelj, hogy a kontrasztok és ellentétek sokszor jobban mutatnak a hasonló egymáshoz közelítő mintázatoknál.

5 ok

5. Szürke kérdések
A két tónusú konyha a trend egy kifinomult megközelítése. A két szín jellege, azoknak egymáshoz való viszonya határozza meg ezt a trendet, a teljesen eltérőtől az alig észrevehető különbségig.
Ennyit számít a szín – Egy konyha, három színverzió: melyik a legjobb?

6 ok

6. Halszálka az új metró csempe
Bebizonyosodott, hogy a szolid halszálka ugyanolyan jól mutat a falon háttérként, mint amennyire a padlón szerettük eddig is. Remekül kiegészíti a fa polcot és sárgaréz polctartót. Ez az újítás, mely az időtlen eleganciát idézi, még mindig modernitást hoz a fekete-fehér körvonalaival a halszálka minta formájában.

07 ok

7. A kevesebb még mindig több
A minimalista irányzat még mindig erős. Ennek bizonyítéka ez az otthonos konyha is. A lebegő polcok elég helyet biztosítanak az étkészlet számára, a faltól falig tartó alsó szekrény pedig helyet biztosít a konyhagépeknek és mosogatónak, mindezek mellett méretes munkafelületként is szolgál. Kiugró színek helyett, kézzel készült kerámiákkal és rusztikus asztallal és székekkel teszik izgalmassá a teret.

08 ok

8. Az új és a régi keveredése
Egy régmúlt ihlette kiegészítő (jellemzően tárolóbútor) sokat finomít, egy egyébként modern konyhán. Nézz szét egy régiségpiacon, hogy rátalálj egy különleges darabra, melyet beilleszthetsz a jól átgondolt enetriőrbe.

09 ok

9. Formás kerek gombok
A konyhai szerelékek terén az egyre elegánsabb, lekerekített formák irányába mozdulunk az új trendben. Figyelemreméltó, ahogy a matt fekete gombok izgalmassá és dinamikussá teszik az egyszínű fehér konyhát. Egyszerűen vonzza a tekintetet!

10 ok

10. Fa felületek változatossága
A rusztikus stílus teljesen új értelmet kap ebben kreatív játékos két tónusú konyhában. A fa felületek különféle csillogása és erezete igazán különlegessé teszik a karakteresen összeállított teret. Ne félj más-más színű és textúrájú fa felületeket egymás mellé állítani konyhádban!

Forrás: Otthonok és Megoldások Fotók: Domino.com 2017. Január

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top