Ring Magazin

Hétfô, 2017. December 11.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Autó Fizetni nem csek illemből, de kell

Fizetni nem csek illemből, de kell

E-mail Nyomtatás PDF

kutaskent ok
Azt kérdeztük a Totalcar olvasóitól, hogy mikor, mennyit és miből szoktak tankolni. Kérdőívünket több mint 8400-an töltötték ki, jöjjenek most az eredmények.

noiesen ok

Ha autózik az ember, tankolnia mindenképp kell. Már csak az a kérdés, hogy mikor és mennyit? Kitöltőink nagy része, kis híján 65 százaléka csak akkor keres egy kutat, ha már kigyulladt a visszajelző lámpa a műszerfalon. Arra a kérdésünkre, hogy időszakosan nézve ez mit jelent, a legtöbben, több mint 38 százalék, azt válaszolta, hogy hetente. A válaszadók többsége az üzemanyag minősége alapján választ töltőállomást.

Ha már meg kellett állni tankolni, a megkérdezettek háromnegyede tele is teszi a kocsit, alig van olyan, aki csak az aktuális távra tankol. A kérdőívet kitöltőknek csaknem a fele személyes tapasztalatok alapján választ üzemanyagot, a legtöbben, a megkérdezettek 37%-a, alapüzemanyagot tankol, míg 23 százalékuk a prémium üzemanyag pisztolyáért ért nyúl a kúton . Utóbbit 27 százalék kifejezetten a motortisztító hatása miatt választja, 51 százalék pedig a prémium üzemanyagok pozitív hatásainak összessége miatt. A prémium üzemanyagot vásárlók 87 százaléka személyes tapasztalatai miatt veszi ezt.

bioetanol ok

Bár előszeretettel gondolják sokan, hogy a Totalcaron megjelent írások kizárólag férfiaknak szólnak, kérdőívünket több mint 300 nő is kitöltötte. A hölgyek fele, pontosabban 49 százaléka, alapüzemanyagot tankol, 20 százaléka pedig prémiumot.

kassza ok

Kíváncsi minden eredményre?

shell copy

Forrás: Brand & Content és Shell 2016. szeptember

Mentés


(1 értékelés)
 

Kína Európában - Budapesten

01kinaicsucs.nagy resize resizeselyemut resize resizekakas resize resizekinaiak resize resizerepter resize resizeparlament resize resize
Budapest középpont lett: Közép-Kelet-Európa és Kína legmagasabb rangú politikusai, pénzügyi, gazdasági vezetői találkoztak ép itt. Vonultak a delegációk, bénult a város, sokkolódott a sajtó, özönlöttek a hírek. Aláírták, elindították, megindul, elkészült, átadták, átvették. Összeállításunkban Kína és a csúcstalálkozó szerepét igyekeztünk összefoglalni. 3 nap számos cikk - képeinkre kattintva és oldalainkon tallózhatnak a beszámolók között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 1072 vendég böngészi

bav logo kicsi banner