Close

Gyümölcsös Kalandok – Élménykert program a Derecskei Gyümölcsösben

derecsnyito

Idén ősszel is megrendezésre kerül élményekben gazdag családi rendezvényünk a Derecskei Gyümölcsösben! 2016. szeptember 24-25-én és október 1-2-án várunk minden érdeklődőt az őszi színben pompázó Gyümölcsös Kalandok nevű Élménykert programunkon Derecskén, Debrecentől 18 kilométerre.
Idén ősszel a Gyümölcskirályné, az egészség védnöke tesz látogatást kertünkbe, aki különleges varázslatával sok vitamint varázsol gyümölcseinkbe! A varázslat hozzávalóit azonban a kalandoroknak kell összegyűjteniük, melyhez új feladatokkal és kihívásokkal kell megbirkózniuk.
Várunk téged zenés mesesátorral, térségi kertművelési bemutatóval és az elmaradhatatlan madárgyűrűzéssel! A szabadtéri programok mellett ínyenc őszi fogások várják a megfáradt kerti kalandorokat a Rózsakert Csárdában!
A traktorvontatású kisvonat utasai idén is élményekben gazdag napot tölthetnek az őszi színekbe öltözött gyümölcsfák között!

derecskenyito

A részvétel továbbra is díjmentes, de online regisztrációhoz kötött!

Regisztráció: http://derecskeigyumolcsos.hu/gyumolcsos-kalandok-regisztracio
A rendezvény programjáról bővebb információ a www.derecskeigyumolcsos.hu oldalon

derecske1

Kiemelt programok:

Gyümölcskirályné őszi kalandjai
Idén ősszel a Gyümölcskirályné, mint az egészség védnöke látogat el a kertbe. Ahhoz, hogy a gyümölcsökbe sok vitamin kerüljön, különleges varázslatra van szükség. Ehhez minden hozzávalót össze kell gyűjtenie a kalandoroknak.

Mesesátor
Legyél te történetünk főszereplője. Zenés mesedarab, amiben mindenki lehet szereplő.

Mesél a kert kör traktorvontatású kisvasúttal
Ismerd meg a térségben hagyományos kertművelési eljárásokat helyi gazdáktól és hogy hol milyen feldolgozási eljárásokat használnak. Gyönyörködj őszi kertünkben, robogj traktorvontatású kisvonatunkon a megújult menetrenddel és tölts velünk egy felejthetetlen napot!

Kóstoló és Vásár

derecske2

Kóstold meg legkedveltebb natúr gyümölcslevünket! Térj be a csárdába egy finom őszi ebédre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top