Ring Magazin

Hétfô, 2017. December 11.
Szöveg mérete
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Életmód Autó Lengyel csodakocsi születhet

Lengyel csodakocsi születhet

E-mail Nyomtatás PDF

jeep ok
Újabb ma született márka követné a Tesla sikerét. Lengyelországból jönne a következő prémium villanyautó, ami egyelőre inkább tűnik dizájntanulmánynak, mintsem valós koncepciónak.

nagy ok

Igazából sántít a teslás párhuzam, mert a Varsovia Motor Company autója csak hajtásában és utasterében előremutató (utóbbiban ráadásul messze nem olyan minimalista, mint a Tesla), külseje inkább egy volvós-cadillac-es konzervatív vonalat követ. A forma a varsói Kadler stúdió terméke, de nagy szerepe volt benne egy Aleksander Krupa nevű lengyel srácnak, aki Instagramja szerint még nem sok kézzel foghatót alkotott a filcrajzokon túl. A látványtervek alapján nehéz is eldönteni, mennyire kell komolyan venni a koncepciót. A Varsovia is óvatos a konkrétumokkal, de azt mondják, egy közeli autószalonra már kiállnak vele, és ha ott jó fogadtatást kap, 2018 környékén kezdenének, majd évi ötven darabosra állítanák be a gyártást.

müszerfal ok

töltö oktankol ok

A lengyelek szerint csupán villannyal 350 kilométert képes megtenni a Varsovia Concept, de azért kerülhet bele egy hatótávnövelő benzinmotor, ha úgy hozná a szükség. A villanyhajtásra öt másodperces 0-100-as sprintidőt mondanak. Ezt ma egyre több prémium villanyos tudja, ezért ők a hátsó üléssor luxusában magasodnának a prémium villanyos konkurencia fölé. Ahogy a látványterveken látható, az anyósülés helyére került lábtartóval ez egy igazi sofőrös autó lenne. Asztalkával, kijelzőkkel, internettel – mindennel, amire ma Kínában annyira fogékony a felsőosztály. Már ezért is ígéretes, de a konkrétabb jelzőkkel inkább várjunk, amíg előállnak egy kézzel fogható autóval egy nemzetközi szalonon.

golfauto ok

volvo ok

Forrás:Totalcar 2016.09.03.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


(1 értékelés)
 

Kína Európában - Budapesten

01kinaicsucs.nagy resize resizeselyemut resize resizekakas resize resizekinaiak resize resizerepter resize resizeparlament resize resize
Budapest középpont lett: Közép-Kelet-Európa és Kína legmagasabb rangú politikusai, pénzügyi, gazdasági vezetői találkoztak ép itt. Vonultak a delegációk, bénult a város, sokkolódott a sajtó, özönlöttek a hírek. Aláírták, elindították, megindul, elkészült, átadták, átvették. Összeállításunkban Kína és a csúcstalálkozó szerepét igyekeztünk összefoglalni. 3 nap számos cikk - képeinkre kattintva és oldalainkon tallózhatnak a beszámolók között.

Hányan olvasnak bennünket?

Oldalainkat 1037 vendég böngészi

bav logo kicsi banner