Close

Botrányosan valósághű lesz a Star Wars kalandpark

disneypark

Már épül a Diseney Star Wars kalandparkja: a 14 hektáros óriási területen minden egy távoli galaxisra emlékezteti majd a látogatókat: a filmekből ismert leghíresebb épületeket és űrhajókat varázsolják a vendégek elé, akik egy galaktikus csatában is részt vehetnek majd.

Új látványtervek jelentek meg a Csillagok Háborúja kalandparkról, melyet Anaheimben épít a Disney. A vendégek a Millenium Falconnal repülhetnek és kedvenc jeleneteikkel találkozhatnak a gigászi nagyságú, 14 hektáros városban – írja a Huffington Post.

A lélegzetelállító látványterveket hétfőn szivárogtatták ki, de a kerítés mellől készített “igazi” fotókból az is kiderül, hogy a Disney most valóban emberfeletti vállalkozásba kezdett – a határ pedig nem más, mint a csillagos ég.

Mintha a filmekbe csöppentünk volna

disneyparka

“Olyan a park, mintha a filmek helyszínre utaznánk el, a toronymagasságú sziklák között között egy piac, egy leszállópálya és a filmekből felismerhető épületek is felbukkannak majd. Minden kis részlet egy-egy új fantasztikus élménnyel kecsegtet majd – írta Erin Glover a Disney blogján.

A látogató egy galaktikus háború közepébe csöppen, a ’Battle Escape”-ként beharangozott attrakció alatt birodalmi rohamosztagosok és lázadók csatáznak majd egymással a vendégek körül.

Mindenkinek felejthetetlen élményt nyújt

disneyparkw

A kalandpark elsősorban természetesen a hardcore Star Wars rajongóknak készült, de a tervezők úgy szervezték a napközbeni programokat és az autentikus épületeket, hogy azoknak is felejthetetlen élményben legyen részük, akik egyébként nem éreznék otthonosan magukat egy messzi-messzi galaxisban.

Forrás: hirado.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top