Close

Blahalouisiana lemezbemutató koncert az A38-on

Hazánk egyik legkedveltebb klubés fesztiválzenekara elkészítette első nagylemezét. A 2012-ben útjára indult Blahalouisiana az elmúlt években egy teljesen új dimenzióját nyitotta meg a hazai könnyűzenének, így igazi zenei csemege ez a megjelenés! Lemezbemutató koncert április 28-án az A38 Hajón.

Az egyszerűen csak Blahalouisiana néven megjelenő lemez a csapat elmúlt négy éves pályafutásának összefoglalása. "Ezzel a 12 magyar és angol nyelvű dallal lezárul a zenekar életének első szakasza. Az új szerzemények mellett korábbi dalokat is újra felvettünk, illetve soha nem hallott akusztikus verziót és élő felvételt is tartalmaz." – fejti ki Schoblocher Barbara énekesnő. Az albumon hallható a banda első két magyar nyelvű sikerdala az "Első Reggelen" és az "Ahol összeér" valamint az angol nyelvű "Walking in the Rain", ami a nemzetközi Balcony Tv chartot vezette hónapokon át. A következő újdonság a "Deeper (I’m going deeper)" című szám lesz, de az albumon egyéb új dalokkal is kedveskedik népes rajongótáborának a zenekar.

A nemzetközi színvonalonalkotó Blahalouisiana előszeretettel nyúl vissza a ’60-as ’70-es évek blues, soul és beat zenekaraihoz. Hangzásukban meghatározó – a modern amerikai dalszerzők inspiráltakönnyed gitárzene.

A lemez teljes zenei anyagát a közönség először április 28-án hallhatja élőben az A38 Hajón. A koncerten olyan meglepetés vendégek is lesznek, akik a csapat számára valamiért meghatározó szerepet töltöttek be az elmúlt négy év során.

Blahalouisiana koncert

2016. április 28. (csütörtök)

A38 Hajó (Petőfi híd, budai hídfő)

 

 

Forrás, Fotó: Gold Record

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top