Close

Tavaszi nagytakarítás – ne feledkezz meg a laptopodról sem!

dell

Tény, hogy a tavaszi nagytakarítás nem a kedvencünk, de utána mindig olyan remek érzés végignézni a csillogó-villogó lakáson. Gondoltál már rá, hogy a laptopod is igazán megérdemelné ugyanezt a törődést? Fogadd meg a Dell tippjeit, és kedvenc készüléked amellett, hogy ismét szinte újként fog ragyogni, a gondoskodásnak hála még hosszú éveken át hűséges társad marad!

Tiszta udvar, rendes (gép)ház
Ha te is szeretsz a gép előtt nassolni – és valljuk be, ki ne szeretne –, akkor feltétlenül szerezz be egy sűrített levegős spray-t, amivel a billentyűk közé szorult apró ropi- és sütimorzsákat egy szemvillanás alatt eltávolíthatod! Nem egy nagy összeg, és akár évekig is kiszolgál. Ha a pasid vagy valamelyik férfi családtagod szeret barkácsolni, akkor elég csak kölcsönkérned, nála biztosan lesz pár flakonnal. Felejtsd el a háztartási tisztítószereket! A monitorra ragadt apróbb cseppek ellen kizárólag speciális monitortisztító kendőt vagy spray-t használj, melyekkel karcolások nélkül teheted újra ragyogóvá kijelződet. Fontos, hogy tisztítás előtt kapcsold ki a laptopod, és húzz ki belőle minden kábelt, illetve USB eszközt!

Vírusok kizárva
Ahogy otthonunk rendszeres tisztán tartásával elkerülhetjük a megbetegedéseket, úgy a gépünket is megóvhatjuk a kártékony vírusoktól egy ingyenes vírusellenőrző program telepítésével és folyamatos frissítésével. Hidd el, ez nem is olyan bonyolult, mint elsőre hinnéd! A neten rengeteg videót találsz, melyekben a telepítés minden egyes lépését részletesen bemutatják. Képzeld csak el, utána milyen büszke leszel magadra! Jó hír, hogy bizonyos gyártók, mint például a Dell, már előre telepítenek vírusellenőrzőt a készülékeikre – ha laptop vásárlást tervezel, érdemes ezek közül választanod!

Helyhiányban szenvedőknek
Hetente akár többször is leviszed a szemetet, ugye? Na és a Lomtáradat mikor ürítetted ki utoljára? Egyetlen kattintással máris rengeteg helyet szabadíthatsz fel!
Nemcsak a ruhásszekrényedben érdemes olykor megszabadulnod a megunt daraboktól: a nagyobb méretű, fölöslegessé fájlok törlésével is rengeteg helyet szabadíthatsz fel, hogy teret adj az újabb fantasztikus bulizós vagy nyaralós képeknek és videóknak.

A Dell-ről:
A Dell Inc. (NASDAQ: DELL) megbízható és sokoldalú nemzetközi cég, amely informatikai termékeinek és szolgáltatásainak széles választékát értékesíti a vásárlóknak. A Dell-ről, valamint a cég termékeiről és szolgáltatásairól további részletek a www.dell.hu magyar nyelvű, vagy a www.dell.com angol nyelvű weboldalon találhatók.
A magyar nyelvű Facebook oldal elérhetősége: http://www.facebook.com/Dell.Magyarorszag

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top