Close

Meghívó az Állati Zenés ABC 2. bemutatójára

Az Állati Zenés ABC 2. dedikálással és gyerekfoglalkozással egybekötött zenés könyvbemutatóját 
2015. december 12-én (szombaton) 16 órakor tartjuk a Nyugati téri Alexandra Pódiumon.
Moderátor: Mészáros Antónia.
Közreműködnek: Bíró Eszter, Födő Sándor "Fodo" (zeneszerző), Hegyi György (dalszövegíró), Bakos Barbara(illusztrátor) és Hámori Máté (gitár.)
Az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg Bíró Eszter énekesnő és színésznő új
Állati Zenés ABC 2. című óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló könyve és lemeze, Födő Sándor "Fodo" zenéjével, Hegyi György dalszövegeivel és Bakos Barbara rajzaival.

Ez a könyv a nagysikerű, Fonogram-díjas Állati Zenés ABC 1. könyv és lemez folytatása, amelyben az alkotók a magyar ábécéelső kötetből kimaradt – 24 betűjét és sok izgalmas, helyenként képzeletbeli állatot verseltek és zenésítettek meg.

Ott van például a Q-kukac, a nagy Q betű kicsi kukaca, aki nélkül a Q bizony fabatkát sem ér, vagy Wobi, az űrvándor, kinek szülőföldje a Mirmón bolygó, ami a Mufurc-ködön túl található… A Minimaxon és a Mese TV-n is láthatók az ehhez készült klipek.
A képeskönyvben a mese és játékos kérdések mellett egy 24 dalos nagylemez és egy ábécés poszter is található.
Bíró Eszter lemezén most is az igényesség dominál. Ismét sok stílust és hangszert ismerhetnek meg a gyerekek jobbnál jobb művészek tolmácsolásábanígy Presser Gábor, Lovasi András és Gálvölgyi János, valamint Borlai Gergő, Fekete Kovács Kornél, Nikola Parov, Födő Sándor "Fodo", Hámori MátéHegedűs Máté "Kishega", Fekete Márton "Kispuma", Molnár Péter "Mojmoj", Csonka Gábor, Kertész Endre, id. Födő Sándor, Cserta BalázsHámori János, Hámori Zsófia, Seres Lukács és sok-sok gyerek is közreműködik az albumon.

Halász Judit a könyv hátsó borítójához írt ajánlója:

"A gyerekek igényét minél magasabbra emelni, és úgy nevelni őket, hogy vágyaik megvalósításához képesek legyenek megteremteni a feltételeket, rendkívül fontos szülőnek és pedagógusnak egyaránt
A zene világának megismerése nem utolsó feladat, mert nagyon befolyásoljatöbbek között – a gyerekek érzelmi fejlődését. Ezek a dalok utazásra hívnak a színvonalas zene világába
Az ábécé mellett nagyszerű muzsikusok különös hangszereivel is megismerkedhetnek a gyerekek. Ráadásul Bíró Eszter szép hangján és barátságos, közvetlen előadásában
Szívesen ajánlom mindenkinek."

A rendezvényen szeretettel várunk kicsit és nagyot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top