Close

Édes Napok

A budai Várban szeptember 18-20. között lesz az ország legnagyobb csokoládé- és édességünnepe, az Édes Napok Fesztivál.

A háromnapos rendezvényen exkluzív kézműves csokoládék, világhírű márkák és a legfinomabb édességek közül válogathatnak a csokirajongók. Péntek a tradicionális magyar édességek, szombat a jeles napjaink desszertjei, vasárnap a család kedvenc édességei jegyében zajlik. Újdonságként a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége előadásokat tart a “az édességek helye a táplálkozásban” mottóval.
Az Édes Napok hazánk legnagyobb édességfesztiválja és egyben legszínvonalasabb szakmai seregszemléje, amelyet a legnagyobb európai fesztiválok között tartanak számon. Nem véletlenül, hiszen száznál több tematikus kiállító, gyártó, kereskedő és cukrász mutatja be újdonságait, kézzel gyártott, magas minőségű termékeit, vagy válogatott világmárkák kedvelt csokoládéit.
Az Édes Napokon szakmai, zenei és családi programok sokasága kínál kikapcsolódást. A legédesebb hétvégén találkozhatunk többek között Wolf Katival, a Nyári lányokkal, a Mile séfjével, Kis Sándorral. Szombaton este a nagyszínpadon a Bon-Bon együttes 20 éves jubileumi koncertjét élvezhetjük. A koncert közben felvágják az Édes Napok 5 éves születésnapi tortáját is.
Mindemellett az Édes Napokra már csak azért is érdemes kilátogatni, mert a finom édességek, italok fogyasztása közben a világ egyik legszebb fővárosának panorámájában lehet gyönyörködni.
Részletes program a  www.edesnapok.hu oldalon érhető el.  
Bognár Mária

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top