Close

Több százan kísérték utolsó útjára Váradi Andrást

Etyek, 2014. október 18. Gyászmenet halad az Együtt-PM szövetség október 12-én, az önkormányzati választás napján halálra gázolt alcsútdobozi polgármester- és képviselőjelöltje, Váradi András temetésén az etyeki temetőben 2014. október 18-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Több százan kísérték utolsó útjára Váradi András alcsútdobozi juhászt, az Együtt-PM helyi polgármesterjelöltjét szombat délután az etyeki temetőben.

Az október 11-én éjjel közlekedési balesetben halálra gázolt ötvenéves polgármesterjelölt temetésén a pártszövetség több politikusa, köztük Bajnai Gordon, Juhász Péter, Szigetvári Viktor és Karácsony Gergely is megjelent.

Az elhunyt Váradi Andrást az Együtt-PM saját halottjának tekinti, október 12-én kiadott közleményükben úgy fogalmaztak: „egy jó barátot, egy fontos szövetségest vesztettünk el, akinek hiányát nagyon sokáig érezni fogjuk. Emlékét mindörökre megőrizzük, elvei és eszményei mellett mindig kiállunk majd a jövőben is”.

Rácz Krisztina az Együtt-PM sajtófőnöke az MTI kérdésére a helyszínen közölte, a temetés költségeit a pártszövetség állta. Emellett a facebookon gyűjtést indítottak Váradi András árván maradt 11 és 15 éves lánya, valamint élettársa megsegítésére.

MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top