Close

BestByte – Technológia emberi léptékkel

BestByte+ üzlet a Váci úton 600m2-en

Hat évig szinte csak a szakboltok ismerték a BestByte nevet, ám ma már egyre többen gondolnak a zöld robotra, BitBitre és a fővárosi első BestByte+ üzletekre. De a magyar tulajdonú BestByte hálózat nem csak erről szól…  

Az informatikai és irodatechnikai piacon tradicionálisan erős nagykereskedelmi pozíciókkal, közel 3.000 cégből álló aktív viszonteladói körrel és folyamatosan jelentős raktárkészlettel rendelkező kizárólag magyar tulajdonban álló Ramiris csoport 2012. második felében 6 éves kiskereskedelmi hálózata, a BestByte továbbfejlesztésébe kezdett. Ennek keretében a BestByte teljes arculatváltáson esett át, majd pedig egy-egy referenciaüzletet nyitott Pesten és Budán. 

A BestByte a szolgáltatási szegmens kiemelt hangsúlyozásával, a nagyobb ügyfél elégedettséget célozza meg. A hálózat üzleteinek fontos eleme a szolgáltatás sarok, amely egyszerűbb és összetettebb szolgáltatáscsomagokat egyaránt kínál. Ezek a csomagok a türelmes, részletes és szakszerű vásárlási tanácsadástól a számítógépek konfigurálásán, telepítésén át a fotóelőhívásig, olyan területeket érintenek, amelyekkel a vásárlók leggyakrabban találkoznak, amelyeket leginkább segítséget igényelnek. A szakértelem hangsúlyozását és hátterének biztosítását a BestByte kiemelt feladatnak tekinti. 

Az üzletlánc a vevők kényelmesebb kiszolgálása, beszerzési pozícióinak erősítése és a termékskála jelentős bővítése okán, nyitotta meg referenciaüzleteit. A két új bolt kínálata a belépő szinttől a prémium kategóriás termékekig terjed. Kialakításuk vásárlói vélemények szerint is XXI. századi, fiatalos, „trendi”.

A BestByte+ Allee, 2.500m2-en mutatja be és kínálja a teljes elektronikai termékskálát, ami kb. 9.000 féle cikket jelent. Az újbudai Allee üzletközpontban a legújabb BestByte+ üzlet révén a BestByte megjelent a háztartási gép szegmensben és erősített a szórakoztató elektronikai területen is. A

z eleve meglévő, jó szállítói pozícióinak és a piaci várakozásoknak köszönhetően a BestByte kiváló beszerzési forrásokhoz jutott a háztartási kis- és nagygépek illetve a szórakoztatóelektronika eddig hiányzó szegmenseiben is. A váci úti BestByte+ üzlet 600m2-en, számítástechnikai, telekommunikációs és szórakoztatóelektronikai bemutatóteremként üzemel. Itt a kiállított notebookok száma 80 fölött van, ugyanakkor a nagyáruházi fehéráru (háztartási gép) skála nem jelenik közvetlenül meg, de rendelhető.

A BestByte+ üzletek, a Ramirises kötődés miatt, kiemelkedően erősek a számítógép komponensek (alaplapok, processzorok, házak, winchesterek, stb.) és a notebookok területén. Emellett az üzletlánc a közeljövőben igyekszik fokozni jelenlétét a játékkonzolok és játékszoftverek piacán.

A BestByte stratégiájának másik eleme a meglévő, 92 cégből álló, BestByte hálózat korszerű franchise hálózattá alakítása, további bővítése. 

A pesti és budai BestByte+ üzletek kialakításukban és az elérhető szolgáltatások terén is mintául szolgálnak a partnerhálózat átalakításához. Az előkészítő tárgyalások október óta folynak. 2013. folyamán az üzlethálózat egymás után alakítja át vidéki boltjait korszerű BestByte vagy BestByte+ üzletekké.

Az újbudai Allee Üzletközpontban lévő BestByte+ bejárataA stratégia harmadik pillére az internetes kereskedelem. A BestByte marketing erőforrásainak jelentős részét erre a csatornára szánja, megcélozva a teljes forgalomra vonatkoztatott 30%-os arányt. A webes rendelések kielégítésére házhozszállítással vagy bolti átvétellel van lehetőség az ország 94 BestByte vagy BestByte+ üzletében, ahol a megrendelt termékhez számtalan értéknövelő szolgáltatás áll a vásárló rendelkezésére.

www.BestByte.hu

Fogyaszd mértékkel! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top