Close

Az ikrek otthona

Informatikus-asztrológus-építészként vallom, hogy az asztrológia segítségével a belsőépítészet végtelenül személyessé tehető, és hogy a lakberendezés kiváló a csillagjegyek mögött megbújó személyiségjegyek kifejezésére. Kíváncsi rá, hogy harmóniában van-e az otthonával? Küldjön fotót kedvenc helyiségéről, kedvenc tárgyairól, és segítünk! A Rák a következő!

Egy Ikrek otthonában a tárgyak vándorolnak, mert folyton átrendezi szobáit. Szüksége van hangulatának megfelelő terekre, ezért a mobil bútorok, összecsukható székek, guruló állványok és tárolók a legmegfelelőbbek számára. Világos, szellős, tágas, átlátható terekre vágyik, rengeteg fénnyel és friss levegővel. Szereti a társaságot, ezért kényelmes ülőbútorokkal, vendégággyal rendezi be otthonát.

Kedveli az egyterű megoldásokat, az ajtó nélküli tereket, a társasági élet központjaként a teraszt. Az éles sarkok, nehéz bútorok kerülendők számára, mert folytonos rohangálása közben megsérülne. Szereti a kevert, csíkos, kockás, pöttyös mintákat, posztereket, geometrikus formákat. Minden elektronikus eszközt nagy lelkesedéssel fogad, az Ikrek szülöttnek számítógép, televízió, mobiltelefon nélkül elképzelhetetlen az élet. Dolgozószobája, íróasztala sokszor a káosz birodalma, ezért a legjobb, ha dobozokat, rendszerező tárolókat vásárol, amikkel könnyen rendet tehet a sok irat, magazin, könyv között.

A cikk folytatása az A Mi Otthonunk magazin júniusi számában olvasható. Keresse az újságárusoknál! 

Szöveg: Csontos Mónika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top