Close

Lakáshoroszkóp – a bika

A Bika biztonságra, stabilitásra törekszik, életében első helyen áll a család, a párkapcsolat. Szereti az állandóságot, a folyamatosságot, és igen nehéz kimozdítani a rutinjából. Rengeteg energiát fektet az alkotásba, teremtésbe, akár az anyag megmunkálásáról, akár pénzügyekben való megnyilvánulásairól van szó. Egy Bika sohasem harsány, sokkal inkább nyugodt és szemlélődő. Végtelenül megbízható és türelmes társ, viszont makacsul ragaszkodik az elképzeléseihez.

Szeret jól élni, így életcélja, hogy anyagi javakat, szépséget és gazdagságot hozzon létre. Erőteljesen ösztönzi minden, ami kielégíti a kényelemre és élvezetre irányuló vágyait, legyen az művészet, zene, szép ruhák vagy jó étel, ital. Kedveli a híres embereket, helyeket és dolgokat. Szereti azok társaságát, akikkel kényelemben és biztonságban érzi magát.

A Bika jegy szülötte számára az otthon a nyugalom szent szigete. Igyekszik a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb környezetet létrehozni. Kedveli az időtálló bútorokat és díszítéseket. Ízlése konzervatív, rajong a luxusért. Ha anyagi lehetőségei megengedik, drága bútorokat választ, lehetőleg kézi készítésűeket, nemes anyagokból. Antik bútorokat, képeket, tükröket is szívesen vásárol, hiszen ezen tárgyak nem csak esztétikusak, de jó befektetések is.

 

A cikk folytatása az A Mi Otthonunk magazin májusi számában olvasható. Keresse az újságárusoknál!

Szöveg: Csontos Mónika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top