Close

Pályaépítési munkák miatt szerdától változások várhatók a pécsi vasútvonalon

Jövő szerdán megváltozik a közlekedés rendje két hétre a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vasútvonalon pályaépítési munkák miatt – közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.
hirdetés
 

A közlemény szerint a Budapest-Pécs vasútvonal Sárbogárd és Dombóvár közötti szakaszán két héten át tartanak a munkálatok. Emiatt jövő szerdán 0 órától április 25-én 0 óráig valamennyi vonat utasait autóbuszok szállítják.
A vonatpótló autóbuszok hosszabb menetideje miatt Pécs állomásról a vonatok korábban indulnak, illetve később érkeznek meg oda, az InterCity vonatok a budapesti Déli pályaudvar és Sárbogárd között a közforgalmú menetrend szerint közlekednek. A pótlóbuszok Szárazd és Sáregres községet nem érintik. Az utasokat Szárazd (községháza) Volán-megállóhely és Keszőhidegkút-Gyönk végállomás, illetve a Sáregres (elágazás) és a Sáregres, Kossuth u. 43. megálló között úgynevezett ingázó kisbusszal szállítják.
Mint írták, a munkálatok ideje alatt változik a csatlakozó vonatok menetrendje is. A változás Dombóvár-Gyékényes, Mezőfalva-Rétszilas, Dombóvár-Komló, Dombóvár-Bátaszék, Gyékényes-Pécs, Szentlőrinc-Sellye, Pécs-Magyarbóly viszonylatok vasúti forgalmát, valamint a Dráva InterCity menetrendjét érinti.
A Mávinform az utasoknak azt javasolja, hogy indulás előtt az állomásokon kihelyezett hirdetményekről, a MÁVDIREKT telefonszámán, illetve a MÁV honlapján tájékozódjanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top